Voedsel om te voorkomen dat bij het nemen van bèta-blokkers

October 24

Bètablokkers werken door het blokkeren van de effecten van het hormoon epinefrine, ook bekend als adrenaline. Blokkeren van epinefrine veroorzaakt een afname van de hartslag. Bèta-blokkers worden voorgeschreven voor tachycardie, glaucoom, hoge bloeddruk en migraine. Net als medicatie, moet u lezen alle informatie die u van uw arts en voorkomen eventuele andere medicijnen, voedsel of dranken die kunnen interageren met de drug en/of de doeltreffendheid ervan verminderen.

Alcohol

U moet Vermijd het drinken van alcohol bij het nemen van Beta-blokkers omdat de depressieve effecten van alcohol kunnen de bloeddruk verlagen teveel, volgens Peggy Stanfield, auteur van "Voeding en dieet therapie." Alcohol kan ook ontkennen de effecten van sommige Bèta-blokkers, wanneer ze zijn genomen voor tachycardie, of snelle hartslag, en ervoor zorgen uw hart pond dat. Als u wilt genieten van de alcoholische drank die af en toe, raadpleeg dan uw arts om erachter te komen wat, eventueel, hoeveelheid alcohol veilig om te consumeren is terwijl het nemen van bèta-blokkers.

Hoog kalium voedingsmiddelen

U moet vermijden voedingsmiddelen die rijk aan kalium zijn omdat Bèta-blokkers de opname van kalium uit de bloedbaan beperken kunnen, volgens Dr. James Balch, auteur van "Recept voor Drug alternatieven." Hoog kalium voedsel omvat papaja, bananen, gedroogde pruimen, meloen, rozijnen, appelsienen en peren. U moet ook vermijden zout substituten, Volgens Balch, omdat ze de neiging te hoog gehalte aan kalium. Omdat bètablokkers enigszins verschillend werken, vraag uw arts als u een hoog kalium voedsel kunt eten en zo ja, in welke portiegrootte.

Vette voedingsmiddelen

Vermijd vet voedsel terwijl op bèta-blokkers omdat na verloop van tijd verhogen ze het hart van de werklast, stelt Dr. Paul Barney, auteur van "Doctor's Guide to Natural Medicine." U moet met name voorkomen dat diepe gefrituurd voedsel, hoge cholesterol voedingsmiddelen en verzadigde vetten. Benadruk voedingsmiddelen met enkelvoudig onverzadigde vetten zoals die gevonden in olijfolie en amandelen. Terwijl sommige vet noodzakelijk in uw dieet is, kies vetten die niet zal bijdragen, of bijdragen kleiner, aan hart-en vaatziekten.

Hoge natrium voedingsmiddelen

Hoge natrium voedingsmiddelen veroorzaken zoals vetrijke voedingsmiddelen, het hart om harder te werken. Bent u op bèta-blokkers als gevolg van hoge bloeddruk, zout is zeker een slecht idee omdat het bijdraagt aan hoge bloeddruk. Voedingsmiddelen die meestal hoog in zout zijn omvatten ingeblikte soepen, voorverpakte kruiderijen, voedingsmiddelen met MSG, dieet soda en het onthard water. Uw arts kan u helpen bij het plannen van een zoutarm dieetplan.


gerelateerde artikelen