Full Body samengestelde oefeningen voor vrouwen

November 13

Full Body samengestelde oefeningen voor vrouwen

Overzicht

Samengestelde oefeningen met halters zijn uitstekend geschikt voor vrouwen die maximaliseren van tijd in de sportschool willen, meerdere gewrichten en spieren tegelijk werkt. Deze oefeningen zijn vooral nuttig omdat vrouwen de neiging om zwakke gezamenlijke en posturale stabiliserende spieren. Deze oefeningen regelmatig in je routine, met behulp van gewicht machines eens in een tijdje om uw risico van schade als gevolg van slechte houding en zwakke gewrichten opnemen.

Squats met Shoulder Press

Samengestelde oefeningen zoals squats met schouder persen branden genoeg calorie├źn in vergelijking met het doen van alleen squats, omdat u meer spiergroepen gebruikt. Dit betekent dat je hart ook harder moet werken om te circuleren, zuurstof en voedingsstoffen naar uw spieren, zodat uw hart sneller klopt. Doe deze oefening door een halter in elke hand en staan met je voeten op schouderbreedte afstand. Breng de korte halters naar het niveau van uw oren, net boven je schouders; Houd je ellebogen uit aan de zijkanten. Volgende, squat naar beneden tot je dijen zijn parallel aan de vloer. Afwerking van het verkeer door gelijktijdig opstaan en op de halters direct boven je hoofd; Squat terug naar beneden, als u de korte halters naar het niveau van uw oren verlaagt. Herhaal dit voor 12 tot 15 herhalingen.

Push ups met V-Ups

Deze oefening moet worden gedaan op een hout of tegel vloer. Bereiden voor deze oefening door openstelling van twee kleine handdoekjes en brengen ze naast elkaar op de verdieping. Eerst, veronderstellen de positie van de pushup met de tenen van elke voet op een handdoek en je handen op de grond. Ga op een push-up door het verlagen van je lichaam en je benen uit elkaar worden gespreid naar een "V". Vervolgens uw lichaam omhoog duwen, zoals u je benen samenbrengen, je navel naar je rug naar je billen trekken richting het plafond zuigen. Je lichaam moet in een "V"-vorm. Herhaal de oefening door een verlaging terug naar beneden in een pushup met uw benen gespreid. Vul zo veel herhalingen als je kunt, werk je weg naar 10 herhalingen.

Lunges met laterale werpt

Lunges werken je hele been terwijl laterale focus op uw deltoides werpt. Uw buikspieren en de onderste rugspieren zijn ook bezig te houden uw kofferbak rechtop. Doe deze oefening met een halter in elke hand. Stap voorwaarts met je rechtervoet, als jij een laterale raise met beide armen. Volgende, stand back-up als u lagere je armen. Herhaal deze oefening met je linkerbeen en een ander lateral raise. Stappen 10 totale met 10 totale laterale werpt per set.


gerelateerde artikelen