Wat Is de minste hoeveelheid calorieën die ik in een dag kan eten?

October 16

Wat Is de minste hoeveelheid calorieën die ik in een dag kan eten?

Calorieën leveren energie die u nodig heeft voor dagelijkse activiteiten. Als u probeert om gewicht te verliezen, de calorieën die u deelnemen moet kleiner zijn dan de calorieën die je verbrandt, maar er is een grens waarboven moet u niet gaan tenzij je onder medisch toezicht.

Calorie grenzen

Vrouwen moeten niet verbruiken minder dan 1200 calorieën per dag voor veilige weight loss, terwijl voor mannen, de ondergrens is 1500 calorieën per dag, volgens de Harvard Medical School publicatie, "HEALTHbeat." De National Institutes of Health merkt echter dat de meeste vrouwen veilig consumeren van 1.000 tot 1.200 calorieën per dag afvallen kunnen, terwijl mannen 1.200 tot 1.600 calorieën voor veilige gewichtsverlies kunnen verbruiken. Het is altijd het beste overleggen met uw arts voordat u een gewichtsverlies programma om te bepalen wat de juiste hoeveelheid calorieën u verbruikt dagelijks, welke van uw leeftijd, geslacht, activiteitenniveau, huidige gewicht en eetgewoonten afhangen zal.

Bepalen van calorieën nodig

Voor een ruwe schatting van calorieën nodig om je huidige gewicht te onderhouden, gewoon uw gewicht te vermenigvuldigen met 15 bent u matig actieve en 12 als bent u niet. Maak een calorie-tekort van 500 tot 1000 calorieën per dag door middel van een combinatie van dieet en lichaamsbeweging om gewicht te verliezen veilig op 1 tot 2 pond per week.

Calorie-evenwicht

Na een balans van de juiste hoeveelheid calorieën na verloop van tijd helpt je een gezond gewicht te handhaven. Als je te weinig calorieën op een dag eet, make-up voor het de volgende dag. Als je teveel calorieën eet, vermindering van het bedrag dat u de volgende dag hebt.


gerelateerde artikelen