Remedies voor het gezicht met suiker, honing en limoensap

October 21

Remedies voor het gezicht met suiker, honing en limoensap

Misschien wilt u niet te besteden veel geld aan buitensporige gezichts-care producten. Misschien bent u bezorgd over de ingrediënten in commerciële producten. Misschien moet u gewoon opgebruiken van sommige spullen uit uw pantry. Ongeacht de reden, misschien vindt u het leuk en gunstig voor het uitproberen van een gezicht remedie gemaakt van suiker, honing en het limoensap. Elk van deze natuurlijke ingrediënten biedt voordelen voor uw huid.

Voordelen van suiker

Suiker is een populaire ingrediënt in commerciële huidproducten voor een aantal redenen. Suiker is een bevochtiger, wat betekent dat het vocht op uw huid trekt uit de omgeving, zegt schuim oprichter Emilie Davidson Hoyt. Suiker bevat glycolzuur, een alpha-hydroxy zuur dat helpt voorwaarde en huid hydrateren en beschermen tegen giftige stoffen. Controleer de suiker kleine deeltjes ook een uitstekende exfoliant, schrobben weg dood oppervlakte huidcellen en onthullen vers, gezond ogende huid eronder.

Voordelen van honing

Honing is een ander bevochtiger. De zoete nectar biedt antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen die nuttig zijn bij de bestrijding van acne. Honing heeft natuurlijke antioxidant effecten, die de huid tegen UV-schade beschermen kunnen. Honey's viscositeit zal onzuiverheden van de huid weg te trekken en helpen huid genezen. Tot slot biedt de bijen zoete nectar anti-inflammatoire eigenschappen die het verminderen van de vochtretentie onder de huid en te minimaliseren littekens, volgens Science Daily.

Voordelen van limoensap

Limes hebben samentrekkend kwaliteiten, die kunnen leiden tot tijdelijke verstrakking van de spieren. Wanneer u limoensap op uw huid toepast, poriën kleiner worden gemaakt en huid lijkt gladder. Dit kan verbeteren het uiterlijk van uw teint. OrganicsFacts.net meldt dat limoensap bevat vitamine C en flavonoïden, hebben agenten van de antioxidant, antibioticum en ontsmettingsmiddel. Het citroenzuur gevonden in limoenen (lemmetjes) helpt bij het verwijderen van dode huid van uw gezicht, dat is belangrijk om te houden van je gezicht schoon en acne-vrij.

Maak een gezicht Scrub

Zetten om een suiker, honing en limoen schrobben, 1 eetlepel bruine of witte suiker in een kleine kom. Mix in 1/4 theelepel limoensap, grondig Meng in 1 theelepel honing. Zachtjes toepassen de scrub uw huid van het gelaat, het verplaatsen van uw vingers in kleine cirkels. Spoel je gezicht met lauwwarm water en DEP goed droog. Sommige mensen hebben een ongewenste reactie op nieuwe dingen toegepast op het gezicht, dus test een klein gebied van huid elders in je lichaam voordat u gaan allemaal uit met uw nieuwe gezichtsmasker.


gerelateerde artikelen