Campings in de buurt van Sandy Springs (Georgia)

October 30

Campings in de buurt van Sandy Springs (Georgia)

Een noordelijke voorstad van Atlanta, Sandy Springs is een grote stad in zijn eigen recht, als de zesde grootste in Georgië, op basis van 2010 tellingsgegevens ranking. Het biedt niet alleen dicht bij de attracties van de grote stad van Atlanta maar ook een breed scala aan recreatieve faciliteiten, waaronder vele stadsparken en groene zones en meer dan 20 mijl van de kustlijn langs de Chattahoochee River. Als je een camper, kunt u kiezen uit vier campings binnen 25 mijl van de stad.

Atlanta Marietta RV Resort

Atlanta Marietta RV Resort (amrvresort.com), 11 mijl ten westen van Sandy Springs biedt een afgelegen beboste retraite voor kampeerders slechts minuten van het hart van een van Amerika's meest levendige steden. Gereserveerd uitsluitend voor RVs, heeft het resort ongeveer vijf dozijn sites, allemaal met volledige aansluitingen, met inbegrip van gratis kabel TV en Wi-Fi. Voor langdurige kampeerders biedt de camping een dozijn of meer premie plaatsen, alle dicht bij een beek die een hoek van de camping passeert. Alle resort wegen en campings zijn geplaveid, en elke site is voorzien van een eigen patio. Andere voorzieningen omvatten een seizoensgebonden buitenzwembad, munt Wasserij, centraal gelegen badhuis met douches, twee hond wandelingen, propaan service en modem- en ethernet-verbindingen in het kantoor.

Jones RV Park

Vlakbij afrit 101 van Interstate 85 is Jones RV Park (jonesrvpark.com) in Norcross 15.7 mijl ten oosten van Sandy Springs. De camping is geschikt voor RV kampeerders alleen en heeft meer dan 150 vestigingen, allen met volledige aansluitingen. De meeste campings zijn oversize, gemiddeld 24 door 75 voeten, en is geschikt voor grotere installaties. Voor de kampeerders van verlengd verblijf, kunnen telefoon en kabel TV aansluitingen worden geregeld. Wi-Fi is beschikbaar tegen een extra vergoeding. Faciliteiten omvatten een badhuis met prive-kamers, munt Wasserij, propaan service en dump station. Meest goed gedragen huisdieren zijn welkom, maar de RV park heeft een aantal beperkingen van het ras, dus controleer vooraf om te bepalen als uw huisdier welkom is.

Stone Mountain Park

De centrale functie op Stone Mountain Park (stonemountainpark.com) is de enorme rots van graniet waarvoor het park is vernoemd. Op het gezicht van deze monolithische koepel is gesneden een hoog-reliëf sculptuur van drie van de Confederatie de grootste helden: Jefferson Davis, Robert E. Lee en Stonewall Jackson. Maar de 3200-acre park heeft veel meer te bieden, met inbegrip van pretpark attracties, attracties en recreatieve activiteiten, een schilderachtige spoorweg, een gondel ritje naar de bergtop en live-entertainment. Het park beschikt over een uitgestrekte camping met meer dan 400 campings. Meer dan 200 RV sites hebben volledige aansluitingen, bijna 200 meer sites hebben water en elektriciteit voor tenten of RVs en 56 primitieve tent sites zijn ook beschikbaar. Elke site heeft een eigen picknicktafel, vuur ring en grill. Andere faciliteiten van de camping zijn verwarmde comfort stations, munt bediende wasserette, een seizoensgebonden buitenzwembad, een beach-volleybalveld, een supermarkt en een speeltuin.

Twin Lakes RV Park

Drieëntwintig mijl ten noordoosten van Sandy Springs in de buurt van de stad van Cumming, is 50 hectare Twin Lakes RV Park (twinlakes-rvpark.com) een klein eindje rijden van Lake Lanier, een van de meest populaire recreatie bestemmingen de Atlanta gebied. Voor de vissers heeft de camping, open voor RVs alleen, twee vangst-en-release fishing meren. Dit grote tuig-vriendelijke RV park heeft meer dan 100 campings, meest met volledige aansluitingen en de rest met water en elektriciteit alleen. Andere faciliteiten zijn hoefijzer kuilen, picknicktafels, Speeltuin, propaan service en een dump station.


gerelateerde artikelen