Aanvullingen op het repareren van gescheurde spier

February 25

Aanvullingen op het repareren van gescheurde spier

Gescheurde spieren, ook bekend als spier stammen, optreden wanneer een of meer van uw spieren wordt uitgerekt dan de natuurlijke lengte. Spier stammen worden geclassificeerd als lichte, matige of ernstige, op basis van het bedrag van de spier beschadigd en de symptomen die u ondervindt. MayoClinic.com stelt dat je pezen ook tranen ontwikkelen kunnen als ze zijn overbelast. Voedingssupplementen zijn gebruikt voor vele jaren om te helpen genezen van gescheurde spieren, maar u moet het gebruik van supplementen met uw arts altijd duidelijk vooraf.

Tranen van de spier

Spier tranen treden meestal op wanneer u aanzienlijke druk op een spier te plaatsen of op te heffen van een object dat is te zwaar. KidsHealth.org stelt dat stammen of tranen, vaker bij mensen die niet ten goed voorkomen voordat u een inspannende taak hebben opgewarmd. Een warming-up is nodig, omdat hierdoor het bloed te laten circuleren naar uw spieren. Hoewel uw hamstrings, quadriceps, kalf en spieren van de rotatorenmanchet tot de meest getroffen spieren behoren, kunt u in om het even welk van uw spieren, tranen ontwikkelen.

Juiste supplementen

Er zijn talloze voedingssupplementen die kunnen dienstig zijn bij het herstellen van uw gescheurde spieren. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, zijn zowel kruiden als niet-kruiden voedingssupplementen historisch gebruikt bij de behandeling van spier tranen, met inbegrip van glucosamine en chondroitin sulfaat, bromelaïne, vitamine C, zink, witte wilgenbast, kurkuma en paardekastanje. Verder kan klinisch onderzoek bewijs voor een aantal van deze supplementen worden moet bepalen hun ware doeltreffendheid voor deze bijzondere fysieke klacht.

Aanbevolen Supplement

Vitamine C, ook wel bekend als ascorbinezuur, wellicht één van de meest nuttige supplementen bij de behandeling van uw gescheurde spier. Volgens Phyllis A. Balch, gecertificeerde nutritional consultant en auteur van "Voorschrift voor Nutritional Healing," is vitamine C een antioxidant die nodig is voor het weefsel groei en reparatie. MayoClinic.com merkt dat vitamine C kan helpen dwarsbomen spier oefening-gerelateerde schade in gezonde mensen, hoewel de kliniek ook staat dat meer onderzoek nodig is ter ondersteuning van dit supplement voor dit doel van de gezondheid.

Extra informatie

Een gescheurde spier, afhankelijk van de ernst van uw verwonding, kan leiden tot aanzienlijke problemen bij het uitvoeren van uw gebruikelijke taken en activiteiten. Als u last heeft van een spierspanning, melden aan uw huisarts voor een juiste diagnose en behandelingsopties te bespreken. Voedingssupplementen kunnen een nuttige aanvulling therapie voor uw gescheurde spier. Het gebruik van supplementen moet echter niet verdringen voor andere behandelingsmethoden aanbevolen door uw primaire zorgverlener. Voedingssupplementen moeten altijd worden gebruikt met de dezelfde omzichtigheid gebruikt bij het nemen van geneesmiddelen op recept.


gerelateerde artikelen