Hip Toning oefeningen

February 20

Hip Toning oefeningen

Overzicht

Toning je heupen gaat deelnemen aan ten minste 150 tot 300 minuten per week van matig intense aërobe oefening, alsmede geïsoleerde heup oefeningen. Cardio-oefening zal verbeteren uw niveau van fitness en uw bereik van beweging; terwijl gericht hip-toning zal oefeningen nul op de specifieke spieren van uw heupen.

Kant Step-ups

Kant step-ups worden uitgevoerd op een bankje van de training, en werken van de heupen en benen. Sta met je voeten samen in een in de lengte positie op de Bank. Houd halters in uw handen en stap lateraal en plaats je rechter voet op de grond. Na onderbreken kort, je voet naar het beginpunt en stap omlaag brengen met uw links. Ga verder heen en weer voor 10 tot en met 12 herhalingen.

Schuifregelaars

Schuifregelaars worden uitgevoerd met een handdoek en een gladde vloeroppervlak, zoals hardhout of laminaat. Plaats je rechter voet op de handdoek en je linkervoet plat op de vloer ernaast. Schuif de handdoek in een gecontroleerde beweging, lateraal aan uw rechterhand. Terwijl dit te doen, houd uw core tight, je rug recht en je kont naar achteren duwen. Zodra u voelen een sterke inkrimping van uw bovenbeen en heup gebied, dia de handdoek terug in en herhaal 10 tot 12 keer. Schakelen na het doen van een reeks, voeten.

Ontvoering van de kabel

Ontvoering van de kabel wordt gedaan met een Enkelbandje en één zijkant van de machine van een kabel. Na de riem aansluiten op een laag niveau, zet het vast naar je lagere rechterbeen en staan met uw linker schouder geconfronteerd met het gewicht stack. Met je voet iets verhoogd, je been tot uw recht in een ingrijpende motie te verhogen. Even pauzeren, lagere je been en herhaal voor 10 tot en met 12 reps Switch kanten na het doen van een reeks.

Zijde-Lying ontvoering

Op uw rechterkant liggen met je benen op elkaar gestapeld. In een gladde, vonkontlading beweging, hef je linkerbeen op zo hoog mogelijk. Langzaam lager het naar beneden en herhaal 10 tot 12 keer. Switch kanten en herhaal. Tijdens deze oefening, houd je been werken recht. Als u meer weerstand wilt, riem enkels gewichten tot uw onderbenen.

Zittende Hip ontvoering

Zittende hip ontvoering wordt gedaan op een oefening machine. Zitten op de stoel met je voeten op de voetsteunen en uw andere dijen de gewatteerde hendel armen aan te raken. In een constante beweging, druk in de gewatteerde hefbomen en je benen uit in een "V" vorm uit te breiden. Na bedrijf voor een tweede, terug naar het beginpunt en herhaal voor 10 tot en met 12 herhalingen.


gerelateerde artikelen