3-daags Water dieet informatie

February 27

3-daags Water dieet informatie

Het 3-daagse water dieet, een bevlieging dieet, ontstond in de jaren 1980 door een onbekend persoon en wordt vandaag nog steeds vaak gebruikt. Dit dieet is bedoeld om te worden gebruikt voor het bereiken van de doelstellingen van het snelle en korte termijn gewichtsverlies. De 3-daagse water dieet houdt caloriearme diëten. Een dieter moet gewoon niets anders dan water drinken voor drie dagen. Er zijn geen voedsel noch dieet pillen die betrokken zijn bij de 3-daagse water dieet. Met water gratis en gemakkelijk te bereiken, hebben veel aan het water dieet voor een oplossing snel gewicht verlies gedraaid.

Het dieet

De 3-daagse water dieet vereist dat de dieter te nemen in niets anders dan water voor drie dagen rechte. Door het drinken van veel water, dieters spieren voeden, minder opgeblazen gevoel, onderhouden van een gevoel van volledige en helpen voorkomen dat de ophoping van vet volgens Mackie Shilstone, auteur van "De Fat Burning Diet." De 3-daagse water dieet dient ook als een ontgiftende systeem. Aangezien een dieter in niets anders dan water neemt, kan hij verwachten om alle de ongewenste toxinen die in zijn systeem hebben opgebouwd uit te spoelen.

Wetenschap achter het dieet

Volgens het Instituut voor onderzoek psychoactieve is de theorie achter de 3-daagse water dieet koud water zorgt ervoor dat het lichaam te maken van warmte. Wanneer koud water wordt geconsumeerd, zal het lichaam extra calorieën verbranden om het water tot de normale temperatuur van het lichaam 98,6 graden warm. Hoe kouder het water, des te moeilijker het lichaam moet werken om te blijven warm. Dus verbranden meer calorieën. Door drinkwater is een dieter minder waarschijnlijk te merken dat ze honger zijn. Water veroorzaakt een volledige gevoel zonder eten.

De profs

De nummer een kwestie die de 3-daagse water dieet van andere diëten scheidt is zijn kosten en toegankelijkheid. Iedereen heeft toegang tot water en de enige kosten van water is een dieter maandelijkse waterrekening; als resultaat, kan iedereen dit dieet een poging geven. De 3-daagse water dieet kan leiden tot een dieter om te verliezen van 3 naar 5 lbs. van water gewicht in slechts een paar dagen. De 3-daagse water dieet wordt meestal gebruikt voor speciale gelegenheden waar individuen wil graag een paar pond drop snel.

De nadelen

De 3-daagse water dieet is een dieet yoyo (die is het verliezen van gewicht, het verkrijgen van het gewicht, het verliezen van gewicht, enz.) en mag niet meer dan drie dagen tegelijk worden gebruikt. Yoyo dieet is niet een goede gewoonte om te gaan. Een meerderheid van de personen die deelnemen aan een 3-daags water dieet zijn zeer waarschijnlijk weer al gewicht verloren. Het 3-daagse water dieet is ook niet voor degenen die lijden aan ernstige ziekte of herstellen van elk type van chirurgie. Zijn er gevaren aan de honger een is zelf. Een gebrek aan vitaminen kan leiden tot de afbraak van spieren, bloedsuiker complicaties veroorzaken, leiden tot diabetes of uitdroging. Water dieet veroorzaakt ook de drang naar veelvuldig urineren.

Effectiviteit

Volgens het Instituut voor psychoactieve onderzoek, is geen onderzoek afgerond op de 3-daagse water dieet. De enige tapijtruggen tot succes van de 3-daagse water dieet zijn Internet getuigenissen. Een man van middelbare leeftijd uit Arizona heeft beweerd te verliezen van bijna 10 kg per maand met behulp van de 3-daagse water dieet maandelijks in combinatie met gezond eten en oefenen van de rest van de maand. Door de integratie van de 3-daagse Water dieet, hebben individuen aangegeven dat ze hebben 50 tot 70 kg verloren in één jaar. Volgens de Cleveland Clinic, is het concept achter de 3-daagse dieet grotendeels verworpen door de reguliere artsen, diëtisten, en de American Heart Association. Studies opleveren dat gewicht niet kan worden verloren door af te zien van voedsel. Tegenstanders van dit dieet vinden dat voedsel nodig om gewicht te verliezen is.


gerelateerde artikelen