Wat Is een negatieve relatie ouder-tiener?

April 27

Wat Is een negatieve relatie ouder-tiener?

De American Academy of Pediatrics, samen met vele moeders en vaders, herkent dat de tienerjaren zijn uitdagend voor de meeste ouders. Maar de AAP van gezonde kinderen website weerlegt het idee dat alle tieners zijn bezorgd, waaruit blijkt dat vier van de vijf jongeren maken door deze fase zonder grote problemen. Dat gezegd hebbende, sommige ouder-tiener relaties duurt een beurt voor het erger, negatieve communicatie- en gedragspatronen te betreden.

Communicatie

Terwijl uw communicatiepatronen veranderen kunnen als uw tiener rijpt, kan een volledig gebrek aan ouder-tiener praten en discussie leiden tot problemen in de familiale relatie. Volgens de pediatrische profs op de KidsHealth website zijn de tienerjaren een tijd waarin kinderen meer onafhankelijk geworden en vaak venture uit op hun eigen. Wanneer dit streven naar onafhankelijkheid betekent uw tiener niet langer alles met u bespreekt, of als hij geheimzinnig handelt of mama houdt wanneer u hem ondervragen over school of waar hij gaat met zijn vrienden, het is een duidelijk teken is de relatie ouder-tiener steeds negatief. De AAP stelt ouders proberen te verbeteren van communicatie met hun tienerjaren door vragen te stellen, mogelijkheden om te praten als ze bestaan--zoals tijdens de ochtend rijden we naar school--delen leven ervaringen en zelf weerhoudt de tiener pratende tijd onderbreken.

Tijd samen

Hoewel het volkomen normaal dat een tiener te willen meer tijd opknoping met haar vrienden dan met u, eventueel een negatieve relatie ouder-tiener een compleet gebrek aan samen-tijd. Terwijl er zelden uw adolescent zal rumoer om te gaan voor een wandeling, een film of ga naar de mall met u op dezelfde manier deed ze als een jong kind, sturen duidelijk van u te allen tijden is soms een redenen voor bezorgdheid. Houd in gedachten die uw tiener is niet altijd te wijten aan een gebrek aan tijd samen doorgebracht. Hebt u om tijd te maken. Met een drukke werkschema, huishoudelijke taken, sociale engagementen en andere kinderen, snijwerk time-out voor uw tiener is niet altijd gemakkelijk. De AAP wijst erop dat ouders en tieners die niet tijd samen doorbrengen kunnen worden verbroken. Uw tiener kan geloven ze niet belangrijk of maakt niet uit voor u maar liefst jongere broers en zussen of uw werk. In plaats van rubriek een negatieve weg, neem de tijd om te laten weten dat u zorg van uw tiener en willen haar zo veel mogelijk.

Respect en begrip

Een gezonde relatie ouder-tiener omvat wederzijds respect, Planned Parenthood wijst erop. Bovendien, Toon tieners en ouders die goede relaties hebben vertrouwen en begrip voor elkaar. Wanneer respect uit het raam--van de kant van de ouder, de tiener of beide gaat--kunnen begrip en vertrouwen snel vallen, ook. Een negatieve relatie ouder-tiener bevat vaak een gebrek aan respect voor het kind, een gebrek aan respect voor de ouder en weinig tot geen vertrouwen. Zonder respect, begrip en vertrouwen, kan bijna elk aspect van het dagelijks leven van een vreugde bij een uitdaging om een groter probleem terecht.

Ernstige problemen

Sommige ouder-tiener conflict is volkomen normaal voor de meeste gezinnen. Hoewel de occasionele gekibbel of deur-slaande niet aangenaam, duiden het niet op een negatieve relatie. Aan de andere kant, kunnen meer ernstige problemen problemen veroorzaken die professionele tussenkomst kunnen vereisen. Als uw tiener een duidelijke verandering in gedrag om geen reden heeft, heeft de gewelddadige uitbarstingen, weigert naar school te gaan of is het verstoren van uw gezin, Raadpleeg zijn arts of een professionele geestelijke gezondheid. Bovendien, kunnen andere ernstige kwesties--zoals misbruik van de substantie--omzetten in de normale ouder-tiener dynamische een negatieve relatie.


gerelateerde artikelen