Hoeveel eiwit heb je nodig na een training?

April 13

Hoeveel eiwit heb je nodig na een training?

Eiwit speelt een belangrijke rol in het repareren en onderhouden van spieren. Na een training of zware concurrentie is deze functie nog belangrijker voor de juiste herstel en spieropbouw. Terwijl eiwit variëren kunnen na een training, competitieve atleten en degenen die willen krijgen spiermassa vereisen een hogere eiwitinname dan de meeste.

Eiwitten na training

25 gram eiwit te consumeren na een training voldoende is om maximaal stimuleren de eiwitsynthese, die zal helpen herstel en helpen bouwen spier, volgens het artikel van 2009, "voeding en spier eiwitsynthese: een beschrijvende evaluatie, gepubliceerd in het Publicatieblad van de Canadese Vereniging van de chiropractie. Deze evaluatie wordt ook geconcludeerd dat voor maximumeffect, dit eiwit consumptie moet worden uitgevoerd binnen twee uur na de voltooiing van de training.

Chocolade melk gunstig als post-workout drank

De optimale post-workout drank kan worden gevonden op uw koelkast plank in plaats van in een voedings supplement winkel. Magere chocolademelk drinkers gebouwd meer spieren na vier en een halve week van de opleiding dan hun koolhydraten nuttigen van drank tegenhangers, volgens een studie die is vermeld in het artikel getiteld, "Chocolade melk geeft atleten been-up na het sporten, Says Universiteit van Texas in Austin studie." Dit resulteerde in een drie-pond mager spier-voordeel voor de chocolade melk-drinkers.

Andere bronnen van eiwitten

Als eiwit is aangetoond dat zij heilzaam zijn na een training, betekent dat uw post-workout eiwit heeft een drank vandaan? Het dagboek van de Canadese Vereniging van de chiropractie zegt "nee". Hun beoordeling van de literatuur vonden dat soja, Wei en caseïne-eiwit alle gunstige na training waren. Eiwit kan worden gevonden in veel voedingsmiddelen, waaronder vlees, bonen, noten, zaden en zuivelproducten.

Totale eiwitbehoefte

Hoewel 25 gram eiwit binnen twee uur na een training aids in spierherstel en gebouw is het belangrijk om te weten hoe veel totale eiwitten je moet dagelijks consumeren. Een volwassen atleet op zoek om spier te bouwen moet verbruiken ongeveer 0.64 tot 0.82 gram per pond lichaamsgewicht, volgens de Universiteit van de staat van Montana-Bozeman sportvoeding site. Dit komt overeen met ongeveer 89 tot en met 114 gram eiwit per dag voor een persoon van 140-pond. Ter vergelijking, de aanbevolen eiwitinname voor een normale, is fysiek actief volwassene 0.4 gram eiwit per pond.


gerelateerde artikelen