Beste dubbele punt reinigingsmiddel om te doden van parasieten

February 6

Een aantal parasieten kan infecteren het menselijk darmkanaal, de meest voorkomende daarvan, lintwormen, haakwormen, giardia, rondwormen, staartvinnen en trichinella omvatten. Deze parasieten leiden tot aandoeningen zoals braken, diarree, intestinale kramp, duizeligheid, gewichtsverlies en uitdroging. Intestinale parasieten kunnen worden geƫlimineerd door dubbele punt reinigingsmiddel. Volgens Dr. Richard Schulze, een voorstander voor het gebruik van natuurlijke gezondheidsproducten, zijn de beste soorten dubbelpuntreinigingsmiddelen reinigingsmiddelen van kruiden en voeding. Het gebruik van dubbele punt reinigingsmiddel blijft controversieel. Sommige artsen geloven dat de dikke darm is heel goed in staat zelf en Colon zuiveringen schoonmaken of irrigatie niet onnodig is. Echter, als u darmparasieten hebben een dubbelpunt clenaser kan helpen. Je moet praten met uw arts als u overweegt een dubbele punt reinigingsmiddel te gebruiken.

Welke Type van dubbelpuntreinigingsmiddelen zitten naar de beste

De beste soort dubbele punt reinigingsmiddel om te doden van parasieten zijn degenen die eerst eventuele blokkades uit de dikke darm te verwijderen. Blokkades voortvloeien uit samengeperste fecale materie die wordt opgebouwd wanneer u geen stoelgang op een regelmatige basis. Dit leidt tot constipatie en flatulentie. Zodra alle blokkades zijn verwijderd van de dikke darm, kan het reinigingsmiddel dan gemakkelijk elimineren de parasieten.

Koloniaal

De koloniaal-programma wordt gebruikt voor het elimineren van parasieten uit het darmkanaal en het ontgiften van de dikke darm. Het verlicht constipatie en verbetert de darmfunctie. Het programma heeft drie fasen. De eerste reinigt de darm om toxines te verwijderen, de tweede elimineert parasieten en de derde is een milde laxerende te verwijderen opbouw fecale materie. Volgens naturopathist Angela Chang is de programma van de drie fasen gunstig omdat parasieten niet kunnen worden opgeheven totdat dubbelpunt blokkades worden gewist.

Ozonated Water

Volgens gezondheidsdeskundigen bij de kliniek van Dreddy Aryuvedic is een van de beste manieren om te elimineren intestinale parasieten te reinigen van de dubbelpunt met ozonated water en waterstofperoxide. De eenvoudigste manier om deze methode te gebruiken is met een behandeling zoals Oxy-Mega. Oxy-Mega is een mondelinge aanvulling die is genomen met water. De aanbevolen dosis is zes tot acht druppels per dag vermengd met water. Dit is over het algemeen genomen over een periode van drie weken. Dit product is sterk geconcentreerd en dient niet onverdund of mogen komen in contact met de huid of ogen.

Digestit

Digestit is een dubbele punt zuivering product voor intestinale detox en de eliminatie van parasieten. Het is een plantaardige dubbele punt reinigingsmiddel dat bij constipatie en flatulentie helpt door ballaststoffen up de ontlasting voor gemakkelijke doorgang en elimineren van parasieten. Het bevat ook probiotica; levende nuttige bacteriƫn die voorkomen dat de opbouw van ziekteverwekkers en stimuleren het immuunsysteem.


gerelateerde artikelen