Katie Couric van dieet & oefening

March 7

Katie Couric van dieet & oefening

Katie Couric is een TV-journalist die bekend is voor haar verschijningen op shows zoals "Vandaag" op NBC en de "CBS Evening News." Omdat Couric op TV op een regelmatige basis verschijnt, hebben sommige fans merkte op dat ze een afgezwakt, fit uiterlijk heeft. Terwijl er geen magie Katie Couric dieet is, heeft de journalist enkele van haar fitness tips publiciteit. Een arts te raadplegen alvorens een fitnessprogramma of dieet.

Voldoende slaap

Volgens «««ShedYourWeight.com haalt Katie Couric een voldoende hoeveelheid slaap krijgen als een belangrijk onderdeel van haar fitness-regime. Hoewel deze inactief is gebleven voor een lange tijd contraproductief om gewicht te verliezen lijkt misschien, "Glamour Magazine" merkt op dat onderzoek ondersteunt het idee dat slaap verhoogd kan u helpen gewicht te verliezen. Het magazine verklaart dat slaap bevordert positieve hormonale effecten die ondersteuning bieden voor gewichtsbeheersing verlies en eetlust.

Portion Control

Volgens «««HowCelebritiesLoseWeight.com, Katie Couric geldt niet zorgvuldig calorieën, maar oefeningen gedeelte controle in plaats daarvan. Nuttigen van kleine, kunt gedeelte bestuurde maaltijden u natuurlijk het consumeren van een redelijke hoeveelheid calorieën, zolang u calorie-dicht voedsel zoals slasaus of boter vermijden.

Cardio-oefening

ShedYourWeight.com legt uit dat Katie Couric een heleboel cardio-oefeningen in haar trainingsprogramma bevat. Cardio oefeningen omvatten fietsen, aerobics en joggen, elk van die effectief kan zijn voor gewichtsbeheersing. MayoClinic.com legt uit dat een uur van de exploitatie op 8 mph calorieën te 986, verbranden kunt terwijl een uur van hoge impact aerobics kan 511 calorieën te verbranden.

Gewichtheffen

Katie Couric participeert ook in licht gewichtheffen. Gewichtheffen kan goed zijn voor gewichtsbeheersing omdat het bouwt spierweefsel, die meer calorieën dan vetweefsel verbrandt.

Yoga

Een ander deel van Katie Couric van fitness-plan is yoga. NursingDegree.net legt uit dat, naast het helpend in gewichtsbeheer en metabole efficiëntie, yoga kan bevorderen omloop en beter te slapen, die gunstig is voor algemene gezondheid verbeteren.


gerelateerde artikelen