Wat zijn de gezondheidsvoordelen van bananen en amandelen?

February 26

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van bananen en amandelen?

Wanneer je probeert om een gezonde voeding eten, zijn bananen en amandelen twee van de beste voedingskeuzes omdat beide vullen en vol met voedingsstoffen. De zoete zachtheid van een rijpe banaan en de nootachtige crunch van amandelen vullen elkaar goed, zodat snacking op deze twee voedingsmiddelen samen kunt u opvullen en voldoen aan uw zoete tand.

Bananen

Bananen bevatten een aantal nuttige voedingsstoffen. Ze zijn een van de beste bronnen van kalium u vindt, die is ideaal als je hoge bloeddruk vechten omdat kalium is gekoppeld aan een gezonde bloeddruk. Volgens "Goed eten" magazine is deze vrucht ook hoog in vezel evenals hoog in vitaminen C en B-6. Bananen zijn rijk aan koolhydraten, zodat het eten van een banaan kan geven je een boost van energie.

Amandelen

Noten krijgen soms een negatieve reputatie omdat ze hoog in vet, maar amandelen zijn één van de gezondste noten die u kunt vinden. Volgens het tijdschrift van de echte eenvoudige hebben amandelen meer vezels en eiwitten dan elke andere vorm van moer. Amandelen zijn ook rijk aan vitamine E; Volgens eten goed bevat een ounce van amandelen 37 procent van uw dagelijkse vitamine E-eisen. Deze kleine noten bevatten ook folaat, calcium en flavonoïden, die ontsteking verminderen.

Ontbijt

De zoetheid van bananen en amandelen maakt hen een natuurlijke keuze voor het ontbijt en eten van deze voedingsmiddelen eerste ding in de ochtend kun je de energie die u nodig hebt om de dag onder ogen zien. Vouw de geprakte bananen in volkoren pannenkoeken beslag en boven de afgewerkte schotel met geroosterde gesneden amandelen, of gehakte bananen en amandelen in een kom rijst granen mix. Brood van de banaan amandel is snel te zweep en vullen genoeg om u volledige hele ochtend. Zoekt u een recept waarin appelmoes, aangezien hierdoor het brood vochtig en bezuinigingen naar beneden op de vereiste olie.

Snacks

Aangezien amandelen en bananen geen koeling nodig, u kunt ze stow in uw bureau of rugzak voor een snack op elk gewenst moment. Een hele banaan en een handvol noten maakt een passende snack. Sommige zuivel toevoegen aan uw snack, meng de helft een banaan en sommige ongeroosterde amandel helften aan een container van vanille yoghurt of een banaan en een schep amandel boter samen met ijs en bessen mix voor een eenvoudige smoothie. Voor een zoete avond snack, roll een banaan in sommige gesmolten pure chocolade en strooi op gehakte amandelen. Bevriezen van de traktatie voor een uur en geniet van.


gerelateerde artikelen