Een lijst van welke granen varkensvlees hebben

May 2

Een lijst van welke granen varkensvlees hebben

Het is belangrijk om te weten welke granen bevatten varkensvlees derivaten, als je een strikt vegetarisch of als u geen varkensvlees om religieuze redenen eet. Hoewel het lijkt misschien verrassend, bevatten sommige granen sporen van varkensvlees in de vorm van gelatine vervaardigd uit beenderen, kraakbeen, pezen en huid, zoals uitgelegd door CyberParent.com. Marshmallows zijn meestal de boosdoener, en zelden, berijpte granen zijn een probleem.

Kellogg's ontbijtgranen

Een paar granen van Kellogg's bevatten marshmallows gemaakt van varkensvlees gelatine. Het gaat hierbij om Fruity Marshmallow Krispies, Marshmallow Froot Loops, Smorz granen en eventuele andere Kellogg's ontbijtgranen met een marshmallow-product. Rice Krispies behandelen Krunch granen en rijst Krispies traktaties pleinen bevatten ook varkensvlees-gerelateerde gelatine, als speciale K eiwit snackbars.

General Mills en mout-O-maaltijd granen

Sommige granen General Mills en mout-O-maaltijd moeten ook worden vermeden als u niet wilt verbruiken varkensvlees. Zij omvatten alle Gelukssymbolen granen (General Mills): de originele versie van chocolade Gelukssymbolen en eventuele bijzondere vakantie-versies van de granen. De mout-O-maaltijd granen Marshmallow Mateys, en Frosted Mini Spooners bevatten ook varkensvlees.

Millville en Ralston granen

De eventuele Aldi granen geleverd door Millville waarin gelatine of marshmallows bevatten varkensvlees, volgens Israƫl van God Research Committee. Frosted versnipperd tarwe van Ralston voedingsmiddelen moet ook worden vermeden, evenals Millville Marshmallows & sterren.


gerelateerde artikelen