Hoe te bevriezen gekookte paprika & uien

January 27

Hoe te bevriezen gekookte paprika & uien

De vriezer kunt u opslaan en bewaren van de gekookte paprika en uien, of u hebt een bumper gewas geteeld of een verkoop gevonden in de supermarkt. Het bevroren overschot vermindert op voedsel voorbereidingstijd omdat u niet hoeft te gesneden verse pepers en uien elke keer een voor hen recept. In plaats daarvan, u kunt snijd de groenten in één keer, kook ze in een grote batch en sla deze, wat betekent dat je alleen moet eens opruimen. Gebruik de bevroren paprika en uien als een handige manier om gezonde groenten toevoegen aan elke maaltijd.

Stap 1

Verspreid de gekookte paprika en uien in een enkele laag op een bakplaat, verlaten van een ruimte tussen elk stuk zodat ze niet klomp samen wanneer bevriezing. Gebruik meerdere bakken bladen als nodig.

Stap 2

Plaats de bakken bladen in de vriezer voor ongeveer 1 uur, of totdat volledig bevroren. Verwijder het bakken bladen uit de vriezer.

Stap 3

Giet de paprika en uien in opslag diepvrieszakjes, 1/2 inch hoofd ruimte aan de bovenkant van de zak wordt overgelaten. Druk uit de eventuele resterende lucht en de diepvrieszakjes van de opslag in de vriezer plaatsen. Voor beste resultaten, gebruik de paprika en uien binnen 4 tot 6 maanden.

Tips

  • U kunt bevriezen gekookte paprika en uien die alleen zijn geblancheerd, of flash-gekookt voor een paar minuten zodat de crunch blijft. Het proces werkt net zo goed voor paprika en uien die hebben gekookt voor een lange periode tot gekarameliseerde. U kunt koken en bevriezen van paprika en uien, afzonderlijk of samen.
  • Geen stress teveel over het voorkomen van elke laatste stukje peper of UI van het aanraken van een ander stuk, maar proberen om ze als gescheiden mogelijk te houden.

Wat die u nodig hebt

  • Het bakken bladen
  • Diepvrieszakjes van de opslag

gerelateerde artikelen