Verwijdering van witte bloem, witte suiker & witte Pasta uit je dieet

August 11

Verwijdering van witte bloem, witte suiker & witte Pasta uit je dieet

Witte bloem, witte suiker en witte pasta zijn geraffineerde koolhydraten, en het vermijden van hen voor uw dieet kan versnellen uw gewichtsverlies. Uw dieet programma moet ruimte voor de occasionele traktatie opnemen zodat je bent in staat om zich te houden aan het dieet zonder gevoel beroofd van je favoriete voedsel. Een voedingsdeskundige kan helpen u bij het ontwikkelen van een evenwichtig dieet dat aan uw behoeften voldoet.

Voedingskeuzes

Als u zijn het vermijden van witte bloem, witte suiker en witte pasta, uw dieet bevat geen wit brood, deegwaren, zoals macaroni of spaghetti, gebak, koekjes, taarten, gebak of andere desserts gemaakt met witte suiker, zoals ijs en pudding verfijnd. Je hebt hele korrels koolhydraten, zoals volkoren brood of pasta. U kunt ook voedingsmiddelen die zijn gezoet met andere suikers, hebben dergelijke melasse. Noten, bonen, olie, zuivelproducten zonder toegevoegde suiker en vlees, gevogelte, vis, schaal-en schelpdieren en eieren zijn ook toegestaan. Wees voorzichtig om te voorkomen dat gemengde gerechten, zoals pizza en broodjes.

Effecten op gewicht

Elimineren van voedingsmiddelen met witte bloem, kunt witte suiker en witte pasta maken van de calorie-tekort die u nodig hebt om gewicht te verliezen. De typische Amerikaanse dieet biedt honderden calorieën per dag van voedingsmiddelen met deze ingrediënten, zoals brood, desserts, pastagerechten, snoepjes en suiker gezoete dranken, volgens de 2010 dieet richtlijnen van het Amerikaanse departement van Health and Human Services. Je kunt alleen afvallen als u uw totale calorie-inname verminderen, en niet je gewicht verliezen zal, vervangt u de calorieën van witte bloem, suiker en pasta met andere calorieën, zoals uit andere suikers, met inbegrip van bruine suiker en honing, vetrijke voedingsmiddelen of andere granen.

Potentiële nutritionele voordelen

De voedingskwaliteit van uw dieet kan verbeteren wanneer u elimineren witte bloem, witte suiker en witte bloem pasta uit uw dieet als u nutriënt-dichte voedingsmiddelen in plaats daarvan benadrukken. Het kiezen van producten gemaakt met bloem van hele korrels, zoals volkoren brood of spaghetti, kan leiden tot een hogere inname van voedingsvezels, volgens de Mayo Clinic. Witte suiker voorziet niet in alle essentiële voedingsstoffen, en kunt u meer voedingsstoffen door het vermijden van zoete, ongezonde voedingsmiddelen, en in plaats daarvan uw suikers te krijgen van voedzaam voedsel, zoals melkproducten en fruit, die van nature suikers bevatten.

Overwegingen

Versterkte geraffineerde granen, met inbegrip van witte bloem en pasta, zijn rijke bronnen van thiamine, riboflavine, niacine, foliumzuur en ijzer, volgens de 2010 dieet richtlijnen van het Amerikaanse departement van Health and Human Services. Als u deze voedingsmiddelen uit uw dieet elimineren, moet u op te nemen van andere bronnen van deze essentiële voedingsstoffen om te voorkomen dat tekortkomingen. Zelfs wanneer u elimineren verfijnde zetmeel en witte suiker, is het nog steeds belangrijk voor Beperk uw inname van andere ongezonde dieet onderdelen, zoals verzadigde vetten, die aanleiding tot uw cholesterolgehalte geven kunnen.


gerelateerde artikelen