Hoeveel pond kunt verliezen u als u uit elke dag voor een maand te werken?

December 1

Hoeveel pond kunt verliezen u als u uit elke dag voor een maand te werken?

Uit elke dag voor een maand te werken kunt u te verliezen ongeveer 4,5 kg, hoewel het exacte gewichtsverlies van het type training en uw gewicht afhangen zal. Een goed-rond gemaakte training bestaat uit aërobe activiteit, die je voor een uur doen kunt elke dag, en twee dagen van krachttraining per week. U nood voor brandwond 3500 calorieën te verliezen van 1 pond, ervan uitgaande dat u niet verminderen uw calorie-inname.

Aërobe oefening

Aërobe trainingen zoals wandel op 3 mph een laag aantal calorieën verbranden, maar een groot aantal draait op 8 mph brandwonden. Als je stok met een aërobe activiteit die in het midden valt, zoals joggen op 5 mph, zwemmen ronden of high-impact aerobics, het gemiddelde calorie branden voor een 160-pond persoon is 511 calorieën per uur. Uitwerken voor 1 overuur per dag met een dergelijke activiteit zou branden 3.577 calorieën per week en 14,308 calorieën per maand. Die berekent voor een maandelijkse verlies van het gewicht van 4 kg.

Krachttraining

Krachttraining verbetert uw kracht en spier Toon. Een één uur durende gewichtheffen sessie, met vrije gewichten of op een machine van sterkte opleiding, verbrandt 218 calorieën voor de 160-pond persoon. Twee-krachttraining sessies per week produceert een per calorie branden van 436 en een maandelijkse calorie-verbranding van 1,744. Uw maandelijkse verlies van het gewicht van krachttraining zou ongeveer 0.5 pond.

Dieet

Als u uw calorie-inname verminderen naast dagelijks uit te werken, kunt u nog meer gewicht verliezen. Snijden van 500 calorieën leidt per dag tot een per calorie vermindering van 3.500 en een maandelijkse calorie-beperking van 14.000. Een dergelijke verlaging zou elke maand een ander 4 lbs. afscheren. Een gezonde voeding te nemen in uw routine kan worden levenslange gewoonte die helpt je gewicht te handhaven en verbeteren van uw algehele welzijn.

Overwegingen

Werken met een dagelijks aërobe sessie en een tweewekelijkse-krachttraining-sessie zou resulteren in een verlies van het gewicht van ongeveer 4,5 kg per maand. Bezuinigen op calorieën kan verhogen dat maandelijkse totaal van het gewicht-verlies tot 8,5 kg kiezen voor een hogere intensiteit aërobe activiteit van het gewichtsverlies versnellen kan, hoewel het veiligste gewichtsverlies in een tempo van niet meer dan 2 kg per week is. Oefening moet worden gedaan met mate.


gerelateerde artikelen