Gebruik van Jojoba-olie voor de lippen

March 22

Gebruik van Jojoba-olie voor de lippen

Overzicht

De bloeiende woestijn struik jojoba of Simmondsia chinensis, produceert een wax die bij kamertemperatuur vloeibaar wordt. Deze stof, genaamd jojoba-olie, is rijk aan vitaminen E en B-complex, evenals verschillende mineralen. Want het is chemisch vergelijkbaar met het huideigen natuurlijke olie, is jojobaolie ideaal voor huidverzorging. Deze olie met andere natuurlijke ingrediënten mengen kunt u maken van een scala aan lip care producten.

Lip Moisturizer

Gebruik van Jojoba-olie voor de lippen

Blootstelling aan de zon, koude temperaturen, wind en droog binnen warmte kan schade aan de delicate huid van je lippen, waardoor ze schrale en vlokkig. Pure jojobaolie biedt een eenvoudige, natuurlijke manier herstellen vocht aan uw lippen, zodat ze worden soepeler en zachter, adviseren schoonheid deskundigen op de website BecomeGorgeous. Te schrale lippen hydrateren, doop je vinger in zuivere jojoba-olie en schar de olie op je lippen.

Lippenbalsem

Gebruik van Jojoba-olie voor de lippen

Voor een droge lip-behandeling die is minder lekkage-gevoelig en makkelijker te dragen dan vloeibare jojoba-olie, probeer met behulp van deze olie als een basis voor een natuurlijke lippenbalsem. In een kleine steelpan op laag vuur, suggereren smelt en mix 2 1/4 tsp. jojoba-olie en 2 tsp. bijenwas, natuurlijke gezondheidszorg deskundigen op de website Ayushveda. Voeg 6 druppels grapefruit etherische olie of een andere huid-rustgevende olie zoals lavendel, kamille of wortel zaad. Giet dit mengsel in een container zoals een kleine glazen pot en laat het afkoelen.

Lipgloss

Gebruik van Jojoba-olie voor de lippen

Jojoba-olie in lipgloss kunt glans en het uiterlijk van volheid toevoegen aan je lippen. Om lipgloss, kunt u 2 tsp. bijenwas, 7 tsp. jojoba-olie, 1 tsp. honing en 1/8 tsp. aroma olie, raadt de zeep makers' website Soapnuts. Smelt de bijenwas en mengen in de olie. Verwijder van het vuur en roer de honing. Laat het mengsel afkoelen enigszins, voeg dan de aroma-oliën. Aroma oliën zijn zwakker dan pure essentiële oliën. Zoekt Lippenverzorging-goedgekeurde aroma oliën uit cosmetica levert bedrijven. Smaak van de mogelijke opties omvatten zwarte kers, framboos en kokosnoot. Om de kleur van uw lipgloss, omvatten een beetje verse rode bieten sap.

Lip ScrubMerkbaar droge, schilferige lippen kunnen profiteren van zachte afschilfering te verwijderen dode huidcellen en herstelt de lippen zachte textuur. Als u een lip schrobben, giet 1 tsp. jojoba-olie in een kleine schotel, voeg een snufje van bruine suiker en mengen. Breng het mengsel aan uw lippen en laat het bezinken voor een minuut. Wrijf de lip scrub zachtjes over je lippen met een natte wassen doek. Spoelen van je lippen en een lippenbalsem.


gerelateerde artikelen