Oplossingen om te zetten in een voetbad

February 6

Oplossingen om te zetten in een voetbad

Voet irritatie en pijn zijn veelvoorkomende problemen. Onze voeten nemen veel van misbruik elke dag als we werken, spelen, winkelen of oefenen. Een rustgevende voetbad aan het eind van de dag is een manier om die hardwerkende voeten verwennen. Voet bad-oplossingen kunnen helpen verzacht weg die pijn, pijn, en irritatie, of hulp bij de behandeling van droge huid, callouses, of schimmelinfecties.

Kruiden voetbad

Een rustgevende kruiden voetbad kan kalmeren en vernieuwen van moe, achy voeten. Een kopje zuiveringszout of paar eetlepels Epsom of zee zouten opgelost in warm water maken een goede uitvalsbasis voor een kruiden voetbad, welke een combinatie kruiden kunnen worden toegevoegd. Spa Index raadt u aan met behulp van 1/2 kopje lavendel bloemen en 1/2 kop fijn gehakte verse salie voor vermoeide voeten.

Brigitte Mars suggereert kamille bloemen en catnip voor gezwollen, achy voeten en een beetje pepermunt ter bevordering van vermoeide voeten, of warm degenen te vernieuwen. Gedroogde kruiden kunnen worden geplaatst in een doek zak, dan doordrenkt in een paar kopjes kokend water om een kruiden-oplossing te maken. Zodra de oplossing is afgekoeld tot een maximaal toelaatbare temperatuur voor voet inweken, toe te voegen aan uw baking soda, Epsom zouten of zee zout voetbad, pak een goed boek en weken weg van de stress van de dag.

Aromatherapie voetbad

Aromatherapie mond Bad oplossingen kan verzacht en vernieuwen van de voeten, alsmede over ontspanning bieden. Deze zijn eenvoudig te maken thuis, gebruik van dezelfde basis ingrediënten als het kruiden type: baking soda, zeezout of Epsom zouten opgelost in warm water. Voeg een paar druppels van de etherische olie, en je hebt een ontspannen en hydraterende aromatherapie voetbad. Essentiële oliën die worden gebruikt om te zeggen de voeten zijn lavendel, amandel, sandelhout, pepermunt, kamille en munt. Deze kunnen worden gebruikt in elke gewenste combinatie je willen verzacht en vernieuwen van uw vermoeide voeten.

Volgens eenvoudige aromatherapie recepten, zal een voetbad met 12 druppels Lavendel etherische olie, 3 druppels van rose geranium etherische olie en een handvol gedroogde rozenblaadjes kalmeren de zenuwen na een stressvolle dag en verlichten van vermoeidheid.

Voor pijnlijke voeten, raadt aan een voetbad met 4 druppels Tijm en 4 druppels Kamille essentiële oliën aromatherapie voor.

Schimmeldodende voetbad

Antischimmel voetbaden kan helpen bij de behandeling en preventie van schimmelinfecties, zoals voetschimmel, evenals helpen om te voorkomen dat mond geur. Schimmeldodende oplossingen voor voetbaden zijn beschikbaar in de drogist hoek, of kunt u uw eigen uit natuurlijke ingrediënten. Appel cider azijn of witte azijn worden vaak gebruikt als natuurlijke antischimmelmiddelen, net als baking soda en epsom zouten. Volgens een studie gepubliceerd in Europese Food Research en technologie, oregano en tijm bleek sterke antischimmel agenten wanneer getest tegen een verscheidenheid van mallen. Volgens een studie gepubliceerd door PubMed, hebben sommige essentiële oliën antischimmel en antibacteriële eigenschappen alsmede. Die zijn opgenomen in deze studie als de sterkste antischimmel en antibacteriële eigenschappen hebben zijn de essentiële oliën van tijm, origanum, pepermunt, kaneel, salvia en kruidnagel.


gerelateerde artikelen