Grapeseed olie kan helpen Acne?

January 31

Grapeseed olie kan helpen Acne?

Vele delen van de druif medicinale zijn gebruikt voor duizenden jaren, van huiden, verlaat en wijnstokken aan de SAP en zaad. Hoewel veel van de voordelen voor de gezondheid gerelateerd aan interne functies zoals verkeer, de olie gewonnen uit het middelpunt van deze kleine vruchten ook meer visuele resultaten kan presenteren: gezonde, jonge en gladde huid. Hoewel de voordelen van druivenmost zaad olie voor huid mager naar het voorkomen van veroudering dan clearing acne, nog er steeds vele goede redenen die het natuurlijke extract kon helpen.

Inside druivenpitolie

Druif zaden bevatten verschillende enzymen, elk met zijn eigen gezondheid ten goede komen. Het actieve ingrediënt in druiven zaden is oligomere proanthocyanidines, kortweg OPC. OPCs bevatten antioxidanten en antihistaminicum eigenschappen. Druif zaden bevatten ook vitamine E, flavanoids en linolzuur. Deze eigenschappen presenteren kwaliteiten die zullen helpen duidelijk bestaande acne en voorkomen van nieuwe acne.

Bronnen van druivenpitolie

Druivenpitolie, meestal gewonnen door een koude-pers-proces, wordt gevonden als een agent van de huid-airconditioning in vele merken van huid crèmes en reinigingsmiddelen. Online zoeken naar een merk dat dit extract bevat, of als in een winkel, Controleer de etiketten of een verkoopbediende om hulp vragen. Buiten de officiële huidverzorgingsproducten met druivenpitolie, kunt u op uw huid rechtstreeks druivenpitolie. Flessen van natuurlijke druivenpitolie kunnen worden gekocht in de kokende olie sectie van specialiteit kruideniers. De olie-nareiniging methode van huidverzorging, een mengsel van extra vierge olijfolie en castor olie, is een groeiende trend in skincare voor de natuurlijke en economische voordelen. De olie kan worden vervangen door druivenpitolie, volgens Donna verkoopt Wildtree. Hoewel druivenpitolie een olie is, kan het nog steeds helpen olieachtige huid.

Linolzuur en Acne

De linolzuur gevonden in druivenpitolie beveiligt het collageen en de elastine gevonden in de celmembranen van de huid. Een publicatie van de Harvard Medical School, HEALTHbeat, verklaart linolzuur dient als een sussend, of een agent die de huid glad en vult in de ruimten tussen de huidcellen. Verwekende kunnen bijdragen tot het opruimen van de acne-gevoelige huid. Dus, met behulp van huidverzorgingsproducten met druivenpitolie kan blijken effectief bij het houden van de huid op zoek jongere en steviger.

Anti-oxidanten, antihistaminica en Acne

Antioxidanten, natuurlijk in vele levensmiddelen, meerkamp zijn nuttig en gezond voor het lichaam. Als het gaat om de huid, neutraliseren de antioxidanten in druivenpitolie die OPCs helpen de vrije radicalen in ons lichaam. Dit kan duidelijk acne helpen. Bovendien kunnen de anti-inflammatoire eigenschappen van de OPCs ook effectief voorkomen breakouts. Deze ook voorkomen dat het verouderingsproces, niet alleen helpen duidelijk acne, maar ook houden huid op zoek jonger.


gerelateerde artikelen