Welke supplementen Neem één te bouwen spier & afvallen?

June 27

Welke supplementen Neem één te bouwen spier & afvallen?

Overzicht

Een goed afgerond fitnessprogramma moet zowel vet verlies en mager spieraanwinst omvatten. De American Council on Exercise merkt dat weerstand opleiding, cardiovasculaire oefening en calorie matiging essentiële onderdelen van uw fitness plan zijn. Ervan uitgaande dat u al de nodige levensstijl wijzigingen hebt aangebracht, kunnen bepaalde supplementen bieden extra hulp bij het vervullen van uw doelen.

Creatine

Gewicht lifters, atleten en bodybuilders gebruiken creatine om spiermassa en kracht te verbeteren. Creatine verbetert kracht doordat spieren meer energie voor samentrekking. Creatine verhoogt ook spier volheid en grootte door tekening water naar de spiercellen. Hoewel de National Strength and Conditioning herkent creatine zo effectief en over het algemeen veilig, kan creatine suppletie veroorzaken kleine spierkrampen als gevolg van uitdroging.

Vertakte-keten aminozuren

Maken de vertakte-keten aminozuren Leucine, isoleucine en valine. Tijdens de weerstand opleiding, worden spier eiwitten afgebroken en gemetaboliseerd voor energie. Het lichaam moet deze schade repareren voordat spieren sterker kunnen groeien. Haar aan te vullen met vertakte-keten aminozuren vóór en na de opleiding kunt beperken spier verdeling en ervoor zorgen dat meer hersteltijd is gewijd aan nieuwe spiergroei. Hoewel BCAAs worden beschouwd als veilig, raadpleeg dan uw arts voordat u begint met het nemen van hen.

Cafeïne

Cafeïne, die van nature in koffie, thee en chocolade voorkomt, is een van de meest gebruikte drugs in de wereld. Ook beschikbaar in aanvulling vorm, cafeïne kan verbeteren vetverbranding, volgens de arts en sportgeneeskunde Journal. Een matige dosis cafeïne genomen voordat oefening lijkt om de hoeveelheid vet geoxideerd voor energie te verhogen. Cafeïne is ook een centraal zenuwstelsel stimulans die het metabolisme en de totale calorie verbranding verhoogt. Gebruik geen cafeïne als hulpmiddel oefening hebt u een hart aandoening of bloeddruk kwestie.

Wei-eiwit

Ook stimuleert eiwit als een all-purpose voedingsstof die helpt zowel spieraanwinst en vet verlies volgens voeding deskundige Mauro Di Pasquale, M.D. eiwit, die het lichaam gebruikt voor het opbouwen van spieren na training, metabolisme, wat leidt tot een verhoogde vetverbranding. Wei-eiwit is een effectieve aanvulling omdat het snel verteert, goed in shakes mengt en een milde smaak heeft. Terwijl eiwit suppletie over het algemeen veilig is, is het mogelijk dat mensen met aandoeningen van de nieren niet in staat om meer eiwitten in hun dieet.


gerelateerde artikelen