Bijwerkingen van Iontoforese

October 10

Bijwerkingen van Iontoforese

Iontoforese maakt gebruik van een elektrische lading naar station geneeskunde door de huid en diep in de spieren of pezen van het lichaam. Het gemeenschappelijkste gebruik is in de revalidatie te leveren van steroïden aan benadeelde pezen, spieren en ligamenten. Onderzoek gepubliceerd in 2007 in de "International Journal of Dermatology," gevonden dat met behulp van Iontoforese met oestrogeen of tretinoïne leverde verbeteringen in acnelittekens in ten minste een 93 procent van de patiënten getest. De behandeling modaliteit wordt ook gebruikt om overmatig zweten algemeen aangetroffen op de palmen van de handen, de oksels of de zolen van de voeten verminderen.

Tintelend gevoel

In een studie gepubliceerd in de "British Journal of Dermatology" in augustus 2005, onderzoekers maakten gebruik van 24 onderwerpen relatief het testen van de bijwerkingen van Iontoforese toen een actuele voorbereiding werd gebruikt en toen was het niet. De onderzoekers vonden dat tintelingen en jeuk de meest voorkomende bijwerkingen de onderwerpen ervaren in de eerste 30 minuten van het elektrische huidige toepassing waren. De onderwerpen onderging behandeling voor een totaal van drie gelijktijdige uur.

Roodheid

In een studie van 2005 van de "British Journal of Dermatology", de onderzoekers ook gevonden dat die onderwerpen die had een actuele chemische bevochtigingsmiddel toegepast vóór de elektrische stroom een grotere mate van roodheid of zwelling, vergeleken met degenen die dat niet deden. Volgens de Ohio State University Medical Center, roodheid die na een Iontoforese behandeling verschijnt lost meestal binnen acht tot 12 uur. Als de roodheid niet spontaan oplost, kan dit duiden dat het individu een lichte allergische reactie op de medicatie gebruikt heeft.

Kraken en blaren

Volgens MedlinePlus, bijwerkingen van Iontoforese zijn zeldzaam maar kunt opnemen huid barsten, scheuren of blaren op de huid waar de elektrische stroom werd toegepast. Patiënten dienen deze aandoening onder de aandacht van de arts of therapeut het protocol van behandeling toe te passen, zodat de huidige kan worden aangepast of de behandelingen kunnen iets minder vaak worden gegeven. Patiënten kunnen ook het gebied eenmaal daags te helpen herstellen van vocht aan de huid hydrateren.


gerelateerde artikelen