Hoe te winnen gewicht in de borst

July 7

Hoe te winnen gewicht in de borst

Of je nu man of vrouw, willen u verhogen van de grootte van uw borst. Via voeding alleen vormt dit probleem, zoals gewichtstoename is gelijkmatig verspreid door het hele lichaam en u kunt niet winnen gewicht op andere plaatsen. Het is best een weerstand-training-programma waarin borst oefeningen om te bouwen van de m. pectoralis major en pectoralis minor te implementeren. Genetica spelen een grote rol in de mogelijkheid hebt om te verhogen uw borstomtrek natuurlijk.

Stap 1

12 tot 20 push-ups uit te voeren. Push ups gericht op de borstspieren, helpen u bij het verhogen van de spierkracht en de grootte van je borst. Voor het correct uitvoeren van een pushup, start met je handen over schouderbreedte uit elkaar op de verdieping en balanceren jezelf op uw handen en voeten, houd je lichaam helemaal recht. Lagere je lichaam naar de vloer door het buigen van je armen op je ellebogen, ervoor te zorgen dat uw lichaam recht blijft. Buig je ellebogen naar een hoek van 90 graden, hold, en breng je lichaam terug naar de beginpositie. Voor een gemakkelijker alternatief, door je knieën als het aanspreekpunt op de vloer voor uw onderlichaam te gebruiken. Herhaal deze oefening twee meer tijden, voor een totaal van drie sets.

Stap 2

12 tot 20 borst flyes uitvoeren Ga op uw rug liggen met je knieën gebogen, houden van uw halters boven je hoofd, houd je armen recht en de handpalmen naar binnen naar. Houden van een lichte bocht in je ellebogen, uw gewicht uit te uw zijden langzaam uitbreiden totdat u enige spanning in je borst voelt. Houd deze positie voor een paar seconden en dan breng je armen terug naar hun uitgangspositie. Hebt u geen toegang tot halters, blikjes melk kruiken of soep net zo goed werken. Herhaal deze oefening twee meer tijden, voor een totaal van drie sets.

Stap 3

Voer een isometrische plank voor één minuut. Voor het uitvoeren van deze oefening, de dezelfde startpositie als u hebt gebruikt bij het uitvoeren van de pushup te gebruiken. U zal dit standpunt houden voor één minuut. Zorg ervoor dat u bent houd je lichaam recht en dat is niet je rug doorzakken. Als u nog geen bezit de voor een minuut, doe je best en langzaam gaan werken aan een minuut na verloop van tijd. Herhaal deze oefening twee meer tijden, voor een totaal van drie sets.

Stap 4

Het uitvoeren van deze training twee tot drie keer per week, met ten minste een dag van rust tussen de trainingen.

Waarschuwingen

  • Als je een oefenprogramma begint, neem contact op met uw arts voordat u begint.

Tips

  • Uw sets moeten worden uitdagend genoeg om je vermoeide zonder afbreuk te doen aan uw formulier. Als u vinden dat de oefeningen te makkelijk geworden, Verhoog uw gewicht of herhalingen.

Wat die u nodig hebt

  • Training kleding
  • Vloeroppervlak
  • Halters

gerelateerde artikelen