Hoe Bereken uw gewicht zonder een schaal

August 25

Hoe Bereken uw gewicht zonder een schaal

Het menselijk lichaam bestaat voornamelijk uit water. Dit betekent dat uw lichaam heeft bijna precies de dezelfde dichtheid als water. Dichtheid is het gewicht per eenheid volume van een materiaal. De dichtheid van water is gelijk aan 1 gram per kubieke cm. Dit maakt het gemakkelijk voor het berekenen van uw gewicht zonder een schaal. Uw berekening zullen redelijk nauwkeurig, maar zal zij een schatting. Je moet nog steeds een schaal te krijgen echt nauwkeurig lichaam metingen van gewicht.

Stap 1

Meet de lengte en breedte van uw badkuip in de buurt van de top. Indien mogelijk, maak uw metingen in centimeters. Als je in inches meten moet, omzetten in inch maatregel centimeters door vermenigvuldigend inch x 2,54.

Stap 2

Krijg in het bad en vul het bijna volledige. Vervolgens dompelen je hele lichaam, met inbegrip van je hoofd. Zorg ervoor dat niets is boven het wateroppervlak.

Stap 3

Markeer het waterniveau aan de zijkant van het bad met een potlood vet terwijl u volledig worden ondergedompeld. Indien mogelijk, hebben een vriend of familie lid doen dit voor u om dingen te maken gemakkelijker.

Stap 4

Haal uit de kuip. Markeer de nieuwe waterstand met het vet potlood direct onder het eerste merk en meet de afstand tussen de twee merken in centimeters.

Stap 5

Vermenigvuldig de lengte keer de breedte keer de afstand tussen de twee merken te vinden van de hoeveelheid water uw lichaam verdreven. Bijvoorbeeld, als de tub 150cm gemeten door 50cm en de afstand tussen de twee merken 10cm is, verplaatst u 75.000 kubieke cm water.

Stap 6

Bereken uw gewicht. Één kubieke cm 1 g weegt dus als u 75.000 kubieke cm verdringen, je 75, 000g weegt. Delen door 1000 kg omzetten. Voor 75.000 g werkt dit naar 75kg. Als u wilt converteren naar pond, vermenigvuldigt u kg met 2.2. In dit voorbeeld bedraagt 75kg tot 165 pond.

Tips

  • Met behulp van een bad is niet de meest praktische manier om uw gewicht te vinden. Deze activiteit maakt echter een groot wetenschappelijk project voor kinderen.

Wat die u nodig hebt

  • Bad
  • Vet potlood
  • Rekenmachine
  • Meetlint
  • Liniaal

gerelateerde artikelen