Bepaalde kruiden en supplementen kunnen amyloïde Plaques?

October 25

Bepaalde kruiden en supplementen kunnen amyloïde Plaques?

De ziekte van Alzheimer is een verwoestende en dure ziekte die mensen van geheugen, onafhankelijkheid en waardigheid berooft. Deze aandoening wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van bèta-amyloid plaques, die zijn gemaakt van een stof genaamd amyloid-bèta eiwit en neurofibrillary klitten in de hersenen. Omdat de huidige geneesmiddelen zijn van beperkte doeltreffendheid, hebben sommige onderzoekers de mogelijkheid van supplementen en kruiden om te voorkomen dat de formatie amyloïde plaques bestudeerd.

Voedingssupplementen

Een hypothese over de ziekte van Alzheimer is dat vrije radicalen kan worden betrokken bij de ontwikkeling ervan, een perspectief dat heeft leidde tot interesse in antioxidant en anti-inflammatoire geneesmiddelen en voedingssupplementen. Volgens een artikel van April 2011 in het "Journal of psychosociale Nursing en Mental Health Services" is onderzoek op vitamine supplementen toont er geen bewijs dat vitamine E een antioxidant, verbetert deze voorwaarde. De B-vitaminen en omega-3 vetzuren zijn ook niet effectief.

Gingko Biloba

De test papier gepubliceerd in de 2011-editie van "Evidence-Based complementaire en alternatieve geneeskunde" rapport dat een gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie met de grootte van een grote steekproef vond geen verschil tussen gingko biloba en een placebo op maatregelen van patiënt werking. Een tweede studie vond dat gingko biloba was beter dan een placebo en in effectiviteit op sommige, maar niet alle maatregelen van functie, gelijk zijn aan de ziekte van Alzheimer drugs donepezil. De grootte van de steekproef was echter klein, een feit dat de mogelijkheid om te passen deze bevindingen op grotere populaties beperkt.

Ginseng

Hetzelfde artikel in de 2011-editie van "Evidence-Based complementaire en alternatieve geneeskunde" herzien een klinische proef van ginsengen waarin onderwerpen werden willekeurig toegewezen aan groepen die 4.5 of 9 mg van ginseng of een placebo. Aan het einde van de 12 weken verging patiënten die de hoge dosis van ginsengen het beter dan degenen die niet. Dit was niet een dubbel-blinde studie, de grootte van de steekproef was echter klein en de patiënten bleven conventionele medicijnen.

Lavendel

Onderzoek gepubliceerd in April 2011 de kwestie van het "Bulletin van de neurowetenschappen" aangegeven dat Lavandula angustifolia, lavendel, een type verbeterd ruimtelijke leren tekorten gevonden in ratten die injecties van amyloid-bèta peptiden vergelijkbaar zijn met die gevonden in de ziekte van Alzheimer had gekregen. Resultaten van deze studie aangegeven dat de 100 en 200 mg/kg doses van dit kruid prestaties op deze taak verbeterde, maar de dosis van 50 mg/kg had geen effect. Vanaf September 2011, echter is dit onderzoek niet gerepliceerd bij de mens.

Knoflook

Een studie gepubliceerd in het januari 2009 nummer van "Fytotherapie onderzoek" onderzocht de mogelijkheid van zowel verse als rauwe knoflook om te voorkomen dat de samenvoeging van fibrillar Abeta, de belangrijkste component van amyloïde plaque. Een uittreksel van rauwe knoflook was in staat om te voorkomen dat de vorming van fibrillar Abeta in proefdieren en degraderen de fibrillen die al hadden gevormd. Gekookte knoflook was ook in staat om te voorkomen dat de vorming van de fibrillen maar was grotendeels ineffectief in de bestaande defibrillating.


gerelateerde artikelen