Klysma's en Weight Loss

December 25

Klysma's en Weight Loss

Als u hebt is gefrustreerd door uw inspanningen om gewicht te verliezen, zou u moeten overwegen nieuwe methoden voor het verbeteren van uw resultaten. Sommige beoefenaars van natuurlijke gezondheid beweren dat klysma's helpen kunnen verhogen de eliminatie van giftige stoffen en afval opbouw verwijderen in de dikke darm, waardoor gewichtsverlies. Er is echter niet genoeg wetenschappelijk onderzoek over de gewicht-verlies voordelen van klysma's en van de dubbelpunt.

Geschiedenis

Een klysma is een oude vorm van hydrotherapie die eeuwenlang is gebruikt bij het reinigen van de dikke darm, volgens Lawrence Wilson, een voedings- en levensstijl consultant bij het Center for Development. Het is geschreven over in de Bijbel en in de geschriften van de oude Egyptenaren, de Sumeriërs, de Grieken en de Romeinen.

Definitie

Klysma's kunnen worden zelfstandig beheerd met behulp van apparatuur voor het spoelen van de dikke darm met warm water, en, in sommige gevallen andere ingrediënten zoals koffie, kruiden thee of tarwe-gras SAP, volgens Jacqueline Krohn en Frances Taylor, auteurs van "Natuurlijke ontgifting."

Klysma versus Colon

In tegenstelling tot een klysma, een Colon-- of colon irrigatie--wordt beheerd door een professional. Ook kan de apparatuur die wordt gebruikt tijdens een Colon beheren van vloeistof en spoelen van de dikke darm worden nagevuld meerdere malen tot een grondiger reinigen, volgens Peter Bennett, een naturopathic arts en auteur van "De zuivering Plan."

Rol in gewichtsverlies

Brenda Watson, mede-auteur van "The Detox strategie," wijst erop dat afval kan in de dikke darm opbouwen en beginnen met het putrefy, verhoging van het bedrag van toxines in je lichaam. Ze legt uit dat remmen teveel toxines in het lichaam verschillende processen in het lichaam die invloed hebben op uw gewicht, met inbegrip van de ontgifting van de lever en metabolisme. Na verloop van tijd, kan de hoeveelheid afval in de dikke darm vergaren tot verschillende pond en zelfs kan bijdragen tot "potbellies." Watson beweert dat hoewel de dubbelpunt niet een gewicht-verlies-techniek is, het vaak tot aanzienlijk gewichtsverlies leidt.

Bewijs

Volgens Glen F. Aukerman, een professor aan het College of Medicine aan de Ohio State University, onderzoek van hoge kwaliteit over de veiligheid, zijn effectiviteit en proces van complementaire en alternatieve therapieën zoals klysma's beperkt. Studies die onderzoeken de effecten van klysma's vaak zich richten op hun gebruik voor ziekenhuis procedures, niet om gewicht te verliezen.


gerelateerde artikelen