Werkt P90x voor Skinny jongens?

December 12

Werkt P90x voor Skinny jongens?

P90X, ook wel Power 90 Extreme, gerangschikt als de meest populaire home fitness-programma in Amerika voor zeven opeenvolgende jaren, volgens de American Council on Exercise. Beachbody, de officiële website van de P90X, omvat succesverhalen op skinny jongens die spier opgedaan. Een American Council on Exercise herziening van P90X concludeert dat het is effectief voor de algehele conditie en spieropbouw.

De P90X programma

Beroemdheid persoonlijke trainer Tony Horton de P90X gebruikt het concept van "spier verwarring." Variërend van uw workouts, houdt je lichaam van het bereiken van een plateau, omdat het nooit wordt aangepast aan de oefeningsroutine. Dit zou een voordeel voor skinny jongens die moeite krijgen spier hebben. De 90-dag-programma komt op een set van DVD's met een groep van trainingen ontworpen om zes dagen per week worden gebruikt. De combinatie van hoge intensiteit interval-training en sterkte opleiding in de P90X programma is ontworpen om te vergroten fitness en bouwen spier--niet alleen om lichaamsvet te verbranden.

Opleiding voor Skinny jongens

Als een magere vent heb je het voordeel van niet hoeft te verliezen teveel lichaamsvet op P90X, zodat u zich concentreren kunt op het opbouwen van spieren om uw lichaamsbouw in te vullen. U misschien geschikt, zoals een loper die sterke beenspieren heeft en een goed geconditioneerde lichaam getraind voor snelheid en uithoudingsvermogen, of u misschien fysiek inactief zijn en gebrek aan kracht en uithoudingsvermogen. Regelmatig te oefenen en je spieren met de gestructureerde en gevarieerd trainingsprogramma P90X uitdagend kunnen stimuleren spiergroei waarmee u resultaten krijgt.

P90X Tips

Passen oefeningen om uw conditie en kracht. U moet zitten kundig voor een gewicht ten minste acht keer tillen in goede vorm voor een specifieke oefening. Als u niet, een lichter gewicht gebruiken. Naarmate je sterker, verhogen de hoeveelheid gewicht die je lift uitstelperiode uitdagend uw spieren. De verscheidenheid ingebouwd P90X bezuinigingen het risico van verveling, die u helpen met de 90-dag-programma plakken en hebben het voor u werken. Om spier te bouwen met deze intensieve training, moet je eten genoeg om brandstof van uw workouts en spiergroei ondersteunen. Niet overslaan maaltijden tijdens het programma. U kan gewichtstoename tijdens de 90-dag-programma door het verhogen van uw spier massa.

Overwegingen

Als u niets hebt gedaan, Verhoog uw fysieke activiteit geleidelijk voordat P90X. Het programma biedt een hoge intensiteit training en mogelijk niet geschikt voor iedereen. Intense oefening kan leiden tot aanzienlijke spierpijn, vooral als je niet gewend aan het. In een studie van 120 mensen die uitgevoerd de P90X core fitness routine, ervaren ouderen meer pijn dan jongere deelnemers, en mensen met diabetes ervaren meer pijn dan leden van een groep besturingselementen overeen met leeftijd, volgens Amerikaanse onderzoekers die gemeld van hun resultaten in juni 2011 de kwestie van "Diabetes technologie & Therapeutics." Zoals met alle programma's te oefenen, praat met uw arts vooraleer trying P90X.


gerelateerde artikelen