Hoe kan ik maken noedels met een lichte botersaus?

December 26

Hoe kan ik maken noedels met een lichte botersaus?

De volgende keer dat u op zoek bent voor een snelle bijgerecht, koken tot sommige noedels van een eenvoudige, nog voldoet schotel. Eenvoudige beboterde noedels paar goed met een smaakvolle, gemarineerde stukje vis of kip, evenals een hiel van knapperig brood. De noedels zijn mild in smaak, zodat ze niet concurreren met de smaak van de schotel die u presenteert. Een portie 1-cup beboterde noedels doet heb 7,5 g vet, dus sommige groenten te integreren in de schotel te verbeteren de noedels glansloos voedingswaarde en toevoegen sommige eiwitten en vezels.

Stap 1

Vul een pot met minstens 2 kwart gallons water en plaats het op de kachel op hoog vuur aan de kook. Voeg 1 tsp. zout aan het seizoen van de pasta.

Stap 2

Giet een 1-pond pakket pasta in het water zodra het aan de kook gaat.

Stap 3

Roer de pasta gelijkmatig te verspreiden, draai dan de warmte tot middellange. Laat zeven tot 10 minuten koken gaar, of volgens de verpakking. U kunt ook verse pasta. Een verscheidenheid van volkoren toevoegen extra vezels aan de schotel terwijl het nemen van slechts vijf minuten te koken. Als u liever glutenvrij eten, selecteer eiwit pasta in plaats daarvan.

Stap 4

Giet de pasta in een vergiet en spoel met warm water.

Stap 5

De noedels terugkomen in de pot met de brander op laag en 4 tbsp., of ongeveer ½ stok, van boter toevoegen.

Stap 6

Roer de boter smelten en integreren in de pasta. Voor een meer smaakvolle saus, voeg 2 tsp. knoflookpoeder of gehakte Salie bladeren.

Stap 7

Besprenkel 1 tot 2 tbsp. olijfolie over de pasta toe en roer. Dit zal de pasta voor een romiger botersaus bevochtigen.

Stap 8

Knijp het SAP van de helft van een citroen over de bovenkant van de pasta te fleuren de smaak, dan voltooien door een handvol verse peterselie te hakken en beregening het over de noedels toppen.

Stap 9

Een pakket van ontdooide bevroren groenten aan de noedels toevoegen en roer tot opgewarmd om nutritionele waarde toevoegen aan de bijgerecht. U kunt ook toevoegen stukken van versnipperd, gekookte kip om te maken van een complete maaltijd met de beboterde noedels.

Tips

  • U kunt een grote verscheidenheid van noedels gebruiken voor dit gerecht. Sommige keuzes omvatten ei noedels, penne, elleboog macaroni en linguine. Elke soort pasta zal doen.

Wat die u nodig hebt

  • Water
  • Pot
  • Zout
  • 1 pond noedels
  • 4 tbsp. boter
  • Olijfolie
  • Peterselie
  • Citroensap

gerelateerde artikelen