Vlas Smoothies voor het verliezen van gewicht

April 29

Vlas Smoothies voor het verliezen van gewicht

Smoothies kunnen een voedzame deel uitmaken van een goed uitgebalanceerd dieet. Mayo Clinic meldt dat lijnzaad bevat omega-3 vetzuren en andere voedingsstoffen die tot betere hartgezondheid en een verminderd risico van ziekte en ziekte bijdragen kunnen. Gemalen lijnzaad kunnen worden toegevoegd aan de smoothie recepten aan het verhogen van uw inname van vezels en eiwitten. Een kleine hoeveelheid grond vlas zaad verandert de smaak van uw smoothie niet drastisch zodat u kunt toevoegen aan de recepten die u al genieten van zo goed.

Mango Papaya Kiwi en vlas Smoothie

Mango's en papaja's zijn helder oranje vruchten die vitamine A en kalium leveren. Ze ook paar goed met kiwi's, welke levering vitamine C. Chop helft van een geschilde mango, helft van een geschilde papaya en twee geschilde kiwi's en plaatsen in je blender. Giet een 1/2 kop van 100 procent sinaasappel of ananas SAP en 1/4 kopje nonfat yoghurt. Schudden in grond vlas zaad en puree. Ellen Brown, auteur van "The Complete Idiot's Guide to Smoothies," meldt dat het toevoegen van de 2 tbsp. van grond vlas zaad een passend bedrag is te krijgen van de voordelen voor de gezondheid aanzienlijk zonder de smaak van de smoothie.

Blueberry Banana Smoothie met lijnzaad

Bosbessen zijn een van de meest voedzame vruchten omdat zij vezel, vitamine C, evenals verschillende andere antioxidanten leveren. Bananen bevatten vezels en kalium en romigheid toevoegen aan je smoothie. Combineer 1/2 kopje vers of bevroren bosbessen in een blender met een gepelde banaan. 2 tbsp. van lijnzaad, 1/4 kopje magere melk en een handvol ijsblokjes toevoegen. Blend tot gecombineerd, maar enigszins mollig. Bramen zijn voedzame vervanging voor bosbessen die ook vezels en vitamine C. leveren

Blood Orange Cherry en vlas Smoothie

Bloedsinaasappelen bevatten vergelijkbare bedragen van vitamine C in vergelijking met traditionele sinaasappelen, maar het helder rood vlees bevat vele soorten antioxidanten als goed. Plaats 1/2 kopje vers of bevroren ontpit kersen in de blender. Voeg het SAP van twee bloedsinaasappelen en de segmenten van een bloedsinaasappel. Puree licht en voeg 1/4 kopje nonfat yoghurt en 2 tbsp. van grond vlas zaad. Pureer opnieuw tot een glad en romig.

Nectarine watermeloen Smoothie met lijnzaad

Nectarines zijn een goede bron van vezels en kalium. Watermeloen bevat zelfs meer kalium, een nutriƫnt dat Mary Corpening Barber en Sara Corpening Whiteford, auteurs van "Super Smoothies: 50 recepten voor gezondheid en energie," verslag essentieel voor de gezondheid van je hart is. Combineer een geschilde en gesneden nectarine met 1/2 kopje gehakte pitloze watermeloen in je blender. 1/4 kopje magere melk en 2 tbsp. van lijnzaad toevoegen. Pureer tot glad. Wenst u een dikkere textuur, voeg een of twee eetlepels yoghurt.


gerelateerde artikelen