De beste maaltijd vervangende Shakes voor vrouwen

April 25

De beste maaltijd vervangende Shakes voor vrouwen

Subbing in maaltijd-vervangende shakes voor één of twee maaltijden is per dag dat een veilige en effectieve strategie voor de verwezenlijking van belangrijke, duurzaam gewichtsverlies, concludeert een studie gepubliceerd in mei 2003 in de "International Journal of obesitas en verwante stofwisselingsziekten." Maar niet zomaar een schok zal niet. De beste maaltijd-vervangende shakes voor vrouwen omvatten de juiste hoeveelheid calorieën en voedingsstoffen en verzadigende ingrediënten die helpen u opvullen en houden u tevreden gevoel tot uw volgende maaltijd. Commerciële maaltijd-vervangende shakes bevatten vaak teveel suiker en andere additieven. Je gezondste optie is om uw eigen maaltijd-vervangende schudt thuis.

Houd een oogje op calorieën

Uw maaltijd-vervangende schudden moet genoeg calorieën om u uw minimale calorische behoeften voor de dag te helpen. Het minimale aantal calorieën die een vrouw per dag eten moet is 1.200, volgens de American College of Sports Medicine. Als je twee andere maaltijden gedurende de dag totaal 900 calorieën eet, zal uw shake moeten ten minste 300 calorieën bevatten. Eten van te weinig calorieën kan het moeilijk maken voor u om de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft voor een goede gezondheid. Aan de andere kant, uw maaltijdvervanging shake kan ertoe leiden dat u gewichtstoename als het hoger is dan uw dagelijkse calorie behoeften voor weight loss in combinatie met uw andere maaltijden en snacks. Vraag uw arts of diëtist hoeveel calorieën je zou moeten eten elke dag om gewichtsverlies te bereiken en onderhouden van uw gezondheid.

Pak in het eiwit

Onder de macronutriënten--eiwitten, koolhydraten en vezels--eiwit is de meest satiating, wat betekent dat het helpt u meer tevreden en kan u helpen minder eten, vermijden snoepen en gewicht te verliezen. Eiwit ook verhoogt thermogenese of warmteproductie in je lichaam, die calorie verbranding verhoogt. Tot slot, als u die zijn bij een krachttraining betrokken bent naast--een verstandige strategie--dieet kunt eten van voldoende eiwit onderschrijven spieraanwinst en vet verlies. Goede bronnen van eiwit toe te voegen aan uw schok van de maaltijdvervanging omvatten silken tofu; erwt, bruine rijst, caseïne of wei proteïne poeders; vetarme Griekse yoghurt; en noten en zaden.

Vullen Up met vezel

Groenten en fruit zijn vol met vitaminen, mineralen en antioxidanten en zijn ook rijke bronnen van vezels, een structurele component van plantaardig voedsel die je lichaam niet kan verteren. Dat maakt vezel vrijwel calorie-vrij, maar het neemt ruimte in beslag in uw maag en helpt bij het creëren van een gevoel van volheid. Verpakking van uw schok van de maaltijdvervanging met bronnen van vezels kunt u meer vullen en voldoet. Probeer caloriearm bosbessen en braambessen, vezel-rijk apple segmenten met de huid op en een handvol spinazie.

Andere ingrediënten toe te voegen

Uw maaltijd-vervangende schudden moet bieden alle voedingsstoffen die je van een volledige maaltijd krijgen zou, met inbegrip van eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten. Kies een caloriearm base zoals vetarme kokosmelk, vetarme van koemelk of amandel- of soja melk. Voeg uw keuze van eiwit, fruit en groenten. Andere ingrediënten toe te voegen omvatten flaxseeds, walnoten, chia zaden, amandel boter of avocado, die alle bronnen van gezonde vetten. Vermijd suiker of honing toe te voegen aan uw schudden de calorietelling onder controle te houden.


gerelateerde artikelen