De gevolgen van voedsel van de School voor tieners

April 12

De gevolgen van voedsel van de School voor tieners

Hoewel sommige scholen gezond voedsel bieden, zijn er velen die niet kunnen. Echter, wat een school serveert voor de lunch mogelijk niet het grootste probleem geconfronteerd met tieners. Volgens een 2006 studie gepubliceerd in "Kindergeneeskunde", een tijdschrift uitgegeven door de American Academy of Pediatrics, als kinderen ouder worden, het voedsel gegeten in scholen minder gezond wordt, en vaak tieners junkfood uit automaten in tegenstelling tot gezonde lunches kopen. In de omgeving van de middelbare school, zijn kinderen vaak eten verwerkt voedsel, die tot een aantal gezondheidsproblemen effecten leiden kunnen.

Ongezonde gewichtstoename

Een 2011 studie in "Public Health Nutrition" over de consumptie van ultra verwerkte voedingsmiddelen, hoogst verwerkte levensmiddelen, zoals die gevonden in automaten, bevatte meer suiker, natrium en verzadigd vet en minder vezels dan traditionele voedingsmiddelen. Al deze kwesties bijdragen tot gewichtstoename in de menselijke bevolking, waardoor de kans op een veelheid van gezondheidsproblemen. Voor tieners, kan gewichtstoename worden gerelateerd aan de inname van alcoholvrije frisdranken. Studies over automaat dranken neiging zich te richten op suiker en de gevolgen voor de gezondheid. Onderzoek in een 2006-studie in "kindergeneeskunde" gevonden dat deelnemers die geëlimineerd suiker gezoete dranken, zoals deze verkocht in automaten, gewicht gedurende de onderzoeksperiode verloren, in tegenstelling tot degenen die blijven innemen van deze producten.

Hypertensie

Een 2012 studie in "Kindergeneeskunde" gevonden dat voor kinderen en adolescenten, natrium inname was gerelateerd aan prehypertension en hoge bloeddruk lezingen, vooral onder degenen die overgewicht werden. Volgens WebMD, kan hoge bloeddruk in kinderen veroorzaken, nierziekten, hart-en vaatziekten en beroerte. Dit artikel reeds ook obesitas als één van de factoren die verhoogt het risico voor het ontwikkelen van hypertensie. Gezond gewicht is moeilijk te bereiken met een ongezond dieet. Vanwege het hoge niveau van natrium in verwerkt voedsel, kan brengen van een gezonde lunch vanuit huis er een beter alternatief voor adolescenten, vooral die met een familiegeschiedenis van hypertensie of degenen die al zwaarlijvig.

Verminderde spijsvertering

Volgens Medline Plus, vezel voorkomt constipatie en bevordert de spijsvertering. Het helpt ook met het gewicht onderhoud want het maakt je gevoel volledig. Bewerkte voedingsmiddelen zijn vaak verstoken van vezel, en dat kan leiden tot constipatie of andere irritatie van de maag.

De Harvard School of Public Health meldt dat glasvezel ook risico voor hart-en vaatziekten en Type II Diabetes kan verminderen. Toenemende vezel inname via volledige, onbewerkte voedingsmiddelen kan verbeteren van een tiener kans voor gezonde darmen en verlagen de risico's voor hart problemen of diabetische complicaties op de weg.

Hogere bloedspiegels van de Cholesterol

De hogere niveaus van verzadigd vet gevonden in verwerkte levensmiddelen kunnen verhogen cholesterol bloedspiegels. Deze hogere bloedspiegels voor cholesterol kunnen leiden tot toekomstige hartaanvallen, volgens de National Institute of Health. Mager, onbewerkt vlees, in plaats van kant-en-klare automaat tarief, wellicht een betere keuze voor adolescenten proberen te verbeteren van hun gezondheid en beter hun kansen voor toekomstige gezondheid.


gerelateerde artikelen