Hoe te verwijderen van Sidi fiets schoenen

November 1

Sidi fiets schoenen zijn gemaakt speciaal voor overleven ruwer voorwaarden fietsers kunnen optreden. Naast de stijve zool aan andere objecttypen fiets schoenen schoenen Sidi functie speciale omklemde mechanismen om de schoen past meer strak tegen de voet van de drager. Deze strakkere grip helpt om ervoor te zorgen dat de schoen niet tijdens een moeilijke rit loskomen zal, en de machtsoverdracht aan de pedalen van de fiets verbetert door het verminderen van verkeer in de schoen van de fietser. Sidi functies vier belangrijkste omklemde mechanismen, gemanipuleerd elk op een andere manier voor verwijdering.

Stap 1

Beide zijden van een remklauw gesp gelijktijdig opheffen. De twee tabbladen aan weerszijden van de sluiting zijn de enige twee bewegende delen op de gesp zelf wanneer de schoen is vastgemaakt, zodat ze gemakkelijk te herkennen. Wanneer u de tabbladen opheft, zal de getande riem losmaken van de gesp, waardoor u los van de schoen genoeg om het te verwijderen.

Stap 2

Druk op beide rode tabbladen op een Ultra SL gesp. Dit zal het vrijgeven van de getande riem, waardoor u los van de schoen genoeg om het te verwijderen.

Stap 3

De ontgrendeling knop ingedrukt terwijl het opheffen van de semi-cirkelvormige greep op de gesp van een Techno II gesp. Draai aan de hendel met de klok mee terwijl je voet om los van de gesp wiggling. Wanneer de schoen voldoende los is, schuif uw voet uit.

Stap 4

Pak de bovenste band van een High-Security Velcro sluiting en de twee bandjes stevig uit elkaar trekken.

Tips

  • Sidi fiets schoenen hebben minimale isolatie uw voeten om koel te houden bij warmer weer. Dientengevolge, plan om dikkere sokken te dragen tijdens het fietsen in koud of natte omstandigheden.
  • Verwijder uw schoenen wanneer u wilt ontkoppelen van uw fiets. Sidi fiets schoenen zijn niet bedoeld om gedragen te worden tijdens het wandelen.

gerelateerde artikelen