Voedingswaarde-informatie op een Kobe rundvlees Hamburger

February 16

Kobe rundvlees is een speciaal soort vlees dat afkomstig is van de Japanse regio van Kobe. De runderen die de rundvleesproducten van eersteklas produceren heet Wagyu. Terwijl de gewaardeerde vlees kwam oorspronkelijk rechtstreeks uit Japan, nadat live Wagyu werden geëxporteerd, begon fokkers in het buitenland de productie van Kobe rundvlees. Meeste Kobe rundvlees komt vandaag uit Australië en Californië.

Certificering

Het Amerikaanse ministerie van landbouw heeft strikte certificatieprocedures voor Kobe rundvlees en de controle. Het vee moeten zijn jonger dan 30 maanden oud en afkomstig uit een genotype van invloed van de Waygu. Vet marmering in het vlees moet overvloedig en gratis of er kenmerken zijn donkere snijden. Om te kwalificeren als Kobe rundvlees, moet het vlees voldoen aan de eisen van klasse A prime rundvlees, stevig en gelijkmatig gekleurd.

Vet calorieën

Een portie 3-oz. Kobe rundvlees hamburger bevat ongeveer 240 calorieën, waarvan 160 afkomstig uit vet, volgens Black Angus vlees, een leverancier van vlees in Mississauga, Canada. Een gemiddelde burger is dichter bij 8 of 10 oz., waardoor het meer realistisch dat je ongeveer 800 calorieën in een half-Ponder en ongeveer 530 calorieën vet je verbruikt. Deze vet calorieën zijn wat maakt de Kobe onderscheidend, en kunnen niet worden verwijderd zonder de voornaamste waarde van het vlees te snijden.

Waarschuwing

Eten van een hamburger Kobe full-size moet beperkt blijven tot een zeldzame behandelen vanwege het hoge vetgehalte. Volgens «««MayoClinic.com, als je een gemiddelde van 2.000 calorieën per dag eet, moeten slechts 400 tot 500 van die calorieën komen uit vet. Het verzadigde vet in de gemarmerde Kobe rundvlees overschrijdt de limiet van verzadigd vet die je consumeren moet om te voorkomen van hartfalen, die dichter bij 7 procent van uw dagelijkse calorie-inname, of ongeveer 140 calorieën hooguit.

Functies

Terwijl u bent verpakking op de vet en calorieën, ontvangt u extra voeding van een hamburger van Kobe. Volgens Black Angus vlees bevat een hamburger 8 oz. ongeveer 50 g eiwit, meer dan een dagje eisen. De dezelfde burger verpakkingen ook op ongeveer 173mg cholesterol en ongeveer 146mg natrium, met sporen van ijzer.

Opties

Als u genieten van de rijke, vette smaak van een Kobe rundvlees hamburger wilt, kunt u overwegen eten een schuif of een kleine versie van de big hamburger, dat is meestal 3 tot en met 4 oz., dun en ongeveer 2 1/2 inch breed. Een Kobe rundvlees schuifregelaar heeft ongeveer 340 calorieën, waarvan ongeveer 144 van vet en 8g verzadigd vet zijn. Een schuifregelaar heeft ongeveer 24 gram eiwit en 22g koolhydraten.


gerelateerde artikelen