How to Cook een Wild varken varkensvlees Loin

October 13

How to Cook een Wild varken varkensvlees Loin

Wild varken wordt meestal opgehaald voor voedsel door jacht, met de boog-en-pijl of geweer. Wild zwijn is synoniem met wilde zwijnen, wilde varkens en wild varken. Van oorsprong uit Eurazië, het wild varken geïntroduceerd naar de Verenigde Staten in de 16e eeuw. Wilde zwijnen zijn verspreid in het zuidelijke deel van het land uit Florida naar Texas. Wild zwijn heeft een voedingswaarde van 26 gram eiwit en slechts 55 gram van cholesterol per 100 gram portie--minder cholesterol dan rundvlees of binnenlandse varkensvlees. Om te koken een wild varken varkensvlees lendenen is niet moeilijk, maar het duurt enige ervaring om het te doen goed consequent.

Stap 1

Bereiden de backstrap van uw wild hog correct in het veld. De backstrap is de verlengde spiermassa die langs beide zijden van de wervelkolom op de rug van het dier, vanaf de basis van de nek aan het achterlijf ligt. De jager die het dier oogsten moet de backstrap verwijderen in één stuk te verkrijgen van een varkensvlees lendenen. Meestal bevriezen u dit voor toekomstig gebruik.

Stap 2

Ontdooi uw backstrap en verwijderen van vet uit uw wild zwijn loin als onderdeel van het proces van trimmen. Zodra u de karbonadestreng bijgesneden tot uw tevredenheid hebt, bent u klaar voor het seizoen.

Stap 3

How to Cook een Wild varken varkensvlees Loin

Marineer de loin in olijfolie of een andere marinade van uw keuze, zoals magere Italiaanse dressing. Kruid het met zeezout en peper of een kruid kruiden dat u graag. U kunt ook wrijven uw varkensvlees lendenen met geplette knoflook, het spike met kruidnagel of bedekken met pesto.

Stap 4

Zet uw Gasgrill tot hoog vuur terwijl u de karbonadestreng voorbereiden. Zodra de gasgrill heet is, plaatst u de backstrap op de grill en schroei het voor twee minuten. Zet het vlees en schroei het voor twee minuten aan de andere kant. Zet de grill aan lage hitte en dan koken het vlees gedurende vijf minuten aan elke kant. Gebruik een scherp mes de karbonadestreng butterfly te beoordelen of het wordt gedaan of verder moet koken. U kunt dit vaststellen door de kleur van het vlees. Als het rood is, het is ook zeldzaam en u langer wilt koken. Als het moet verder worden gekookt, schakelt de karbonadestreng op de gesneden kant en grill voor nog eens twee minuten te koken het centrum vlees. Als het vlees wit is, het is waarschijnlijk overdreven en droog. Streven naar roze vlees in het midden, en het verwijderen van de grill op dat moment. De karbonadestreng zal blijven om te koken terwijl je klaar om te serveren, en volledig gebeuren moet door de tijd.

Stap 5

Snijd de karbonadestreng in aantrekkelijke dienende stukken en leg ze op een schotel serveren. Varkensvlees lendenen gekookt op deze manier hoeft niet jus of specerijen om te begeleiden, hoewel u toevoegen kunt wat garnituren of bijgerechten die u wenst. Als tegenwicht voor de hoog vet- en eiwitgehalte van het varkensvlees, echter proberen om te dienen van de laag-vet, vezelrijk bijgerechten die veel groenten en fruit bevatten.

Waarschuwingen

  • U kon het aangaan van een ziekte van onvoldoende verhit varkensvlees. Om het risico, koken wild zwijn grondig tot een inwendige temperatuur van 160 graden F.

Wat die u nodig hebt

  • Wild zwijn backstrap
  • Olijfolie of marinade van uw keuze
  • Zout en peper of kruiden naar keuze
  • knoflookteentjes of gehakte knoflook

gerelateerde artikelen