Biceps kneuzingen van Pullups

July 30

Biceps kneuzingen van Pullups

Krijgen van een blauwe plek op je biceps pullups uitvoeren kan het resultaat van een blessure--zoals een spierspanning of scheur-- of dit kan worden veroorzaakt door een onderliggend probleem met uw bloedvaten veroorzaakt door een medische aandoening of een bijwerking van medicatie. Meeste kneuzingen zullen zijn onschadelijk en verdwijnen op hun eigen, maar als de kneuzingen consequent gebeurt na het doen van pullups, een arts raadplegen.

Functies

Een blauwe plek is het resultaat van broken bloedvaten bloed lekt. De zwembaden van het bloed onder de huid, vormen de blauwe plek. Kneuzingen gewoonlijk beginnen als roze, dan veranderen van kleur als het bloed droogt en donkerder. Als de blauwe plek het gevolg van een blessure is, kan u een popping sensatie voelen wanneer de schade zich voordoet. Een blauwe plek als gevolg van een letsel van de biceps kan zijn verlies van beweging, tederheid, zwelling en stijfheid in de bovenarm. Kneuzingen dat resultaten van de bijwerking van medicatie of een onderliggende medische aandoening weinig of geen pijn hebben kunnen. Kneuzingen kunnen duren enkele dagen tot enkele maanden duren, afhankelijk van de oorzaak. Meeste kneuzingen zijn onschadelijk, echter, en binnen een paar dagen moeten verdwijnen.

Oorzaken

Als u pullups consequent dagelijks zonder pauze aan het doen zijn of slechte vorm gebruikt, kon u een heleboel spanning op de biceps spieren, ligamenten en pezen brengen. De stam kunt uiteindelijk lichte tranen of stammen in de pezen, wat tot blauwe plekken leiden kunnen. Met behulp van een schokkende beweging bij het tillen van jezelf omhoog of jezelf te snel te verlagen bij het uitvoeren van de pullup kan trauma aan de biceps. Nemen van een medicijn dat het bloed--zoals aspirine, Coumadin of corticosteroïden verdunt--vergroot u de kans van kneuzingen vanuit ieder type van trauma. Leeftijd verzwakt de huid en de bloedvaten, die leiden kan tot meer gemakkelijk blauwe plekken. In zeldzame gevallen kan een onderliggende medische aandoening die invloed heeft op uw bloedvaten of het vermogen van bloed stollen de boosdoener zijn.

Behandeling

Kneuzingen kunnen worden gemaakt om te genezen sneller door sommige eenvoudige zelfzorg maatregelen te nemen. Om te beginnen, ijs of een pak van diepgevroren groenten in een handdoek wikkelen en toepassen op de blauwe plek voor 20 minuten een keer per uur. Houd uw bovenarm boven het niveau van uw hart om te helpen voorkomen dat het bloed in de blauwe plek bundelen. Uw arm rust en het zo weinig mogelijk bewegen. Als de blauwe plek extreem pijnlijk is of als u letsel vermoedt, medische hulp inroepen.

Overwegingen

Meeste kneuzingen zijn onschadelijk en ga weg zonder behandeling kan, maar als ze zonder een duidelijke reden gebeuren, dit reden tot bezorgdheid. Als u vindt dat u krijgt kneuzingen consequent na het doen van pullups, neem dan contact op met uw arts. Bespreek eventuele medicijnen die u met uw arts neemt, vooral als u bloed verdunners neemt. Om te voorkomen kneuzingen van overmatig gebruik of acuut letsel, opwarmen uw biceps spieren vooraleer gedoe pullups door buigen en uitbreiding van je armen zonder enige weerstand of gewichten. Rusten de spieren gedurende één tot twee dagen tussen soorten pullups en zorg ervoor dat u juiste vorm gebruikt. Als u vermoedt dat een overmatig gebruik schade wordt veroorzaakt door uw kneuzingen dat, Raadpleeg een arts uitsluiten van mogelijke schade aan de ligamenten, pezen of spieren.


gerelateerde artikelen