Koolzuurhoudend Water en Weight Loss

August 9

Koolzuurhoudend Water en Weight Loss

Ook bekend als club soda, bruiswater of seltzer, koolzuurhoudend water is gewoon regelmatig water met kooldioxide die zijn opgelost in het hieraan fizz. U kunt koolzuurhoudend water in flessen in de winkel kopen, of het thuis produceren met een carbonator. Als de bubbels om vraagt om te drinken meer water, dat is een goede zaak--onderzoek wijst op het water als een effectieve drank voor gewichtsverlies. Koolzuurhoudend water kan echter niet de juiste keuze voor iedereen.

Water en Weight Loss

Een klinische proef van 2010, waarvan de resultaten werden gepresenteerd op de 240th van de nationale vergadering van de American Chemical Society, vond dat drinkwater hielp middelbare leeftijd volwassenen meer gewicht te verliezen. Voor 12 weken dronken de deelnemers 2 kopjes water vóór elk van hun drie dagelijkse maaltijden, die hun eetlust onderdrukt en hielp hen hun calorieverbruik te verminderen door 75 tot 90 calorieën per maaltijd. In de loop van het proces verloor die dronk water 4.5 meer pond dan degenen die dat niet deden. De fizziness van koolzuurhoudend water kan u opvullen zelfs sneller dan gewoon kraan water.

Op smaak gebrachte koolzuurhoudende Water

Bent u gewend aan het drinken van frisdrank, misschien mis je de fizziness als u het voor gewoon water verwisselt. Koolzuurhoudend water maakt een goede, neen-calorie plaatsvervanger die helpt u sparen de calorieën in frisdranken--bijvoorbeeld, 12 ounces een reguliere cola komt in op 152 calorieën. Door te kiezen voor koolzuurhoudend water, u kunt ook het vermijden van kunstmatig gezoete soda--die frisdranken kunnen eigenlijk veroorzaken u om te eten meer, volgens een studie gepubliceerd in het "American Journal of Public Health" in 2014. Veel merken van koolzuurhoudend water, is voorzien van natuurlijke smaken zoals sinaasappel en frambozen om hen pizazz. Voor minimale calorieën, kunt u ook gewoon seltzer met plakjes van fruit zoals citroen of oranje, of door toevoeging van geplette bessen aan uw glas aankleden. Kruiden zoals munt en basilicum maken ook verfrissende mix-ins.

Andere Weight-Loss Trucs

Koolzuurhoudend water kunt u helpen trim de calorieën in andere favoriete dranken als wijn en vruchtensappen, ook. Maak een witte wijn spritzer, bijvoorbeeld door uw glas halverwege vullen met wijn, dan spatten in enkele club soda. Vijf ounces witte wijn bevat 121 calorieën, dus u zult dat aantal door de helft of een kwart verminderen door het ontlaten van uw drankje met bruiswater. Ook heeft een kopje sinaasappelsap 112 calorieën; verminderen uw calorie-inname door minder sap en meer koolzuurhoudende water te gebruiken.

Het nadeel

Die kriebel belletjes kunnen komen met een prijs voor sommige mensen. U mei niet zitten kundig voor koolzuurhoudend water gebruiken als een instrument van het gewicht-verlies hebt u Prikkelbare darmsyndroom, vertelde Melina Jampolis, een arts en voeding deskundige, CNN gezondheid. De kooldioxide kan brengen op pijnlijke IBS-symptomen zoals gas en opgeblazen gevoel, en het zou beter zijn om stok met gewoon water en andere noncarbonated dranken. Het drinken van teveel koolzuurhoudende dranken zoals seltzer kan ongemakkelijk opzwellen veroorzaken en je kleren strak te voelen maken, zelfs als u niet over IBS beschikt.


gerelateerde artikelen