De beste Over-the-Counter buik vetverbranding pillen

June 5

De beste Over-the-Counter buik vetverbranding pillen

Mensen die extra ponden rond de buik te dragen zijn vaak open welke strategie mogelijk om hen te helpen dat extra vet te verliezen. Terwijl de meeste mensen graag geen vet die ze kunnen vergoten zouden, is buikvet bijzonder gevaarlijk. Buikvet verhoogt uw risico voor vele hygiënische omstandigheden, met inbegrip van diabetes, metabool syndroom, hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk en galblaas problemen. Buikvet terugloopt en plooien tussen uw orgaansystemen in uw buik, waar het vrijkomen van vetzuren en hormonen die nadelige gevolgen hebben voor kritieke organen, met inbegrip van uw lever. Over-the-counter-dieetpillen zijn online beschikbaar, bij drogisterijen en gezondheid voedingswinkels, maar slechts een select groepje hebben aangetoond door derden onderzoek te helpen u afvallen en buikvet te verbranden.

De Skinny op buik vet pillen

Voordat u de overname van de teller-pillen met dromen van het smelten weg die buik vet, haal diep adem van de werkelijkheid. Er zijn geen pillen, geen voeding en geen oefeningen dat specifiek doel buikvet. Als je gewicht, op enigerlei wijze verliest, is het gewicht verloren behoud van verhoudingen vanuit waar het gebeurt op je lichaam worden opgeslagen. Als u veel van uw extra gewicht in je buik dragen, zal dan als je gewicht verliest, u verliezen meer proportioneel vanuit je buik. Als u extra in de heupen, dijen en kont gewicht, zal je gewicht verliezen uit die gebieden. Als je gewicht verliest, verliest u onderhuids vet, het vet rechtstreeks onder je huid, evenals de viscerale, of zogenaamde buikvet. Dus, een pil die helpt u gewicht verliezen zal helpen je verliest van buikvet, evenals de andere vetten die rond je lichaam wordt verspreid.

Mechanismen

Vele over-the-counter pillen en supplementen beweren dat ze u helpen gewicht verliezen, vet verbranden of krimpen van je buik. Fabrikanten en verkopers beweren dat deze pillen met gewichtsverlies helpen door blokkeren of verminderen van de absorptie van vet, afnemende eetlust, het opbouwen van spieren, het verhogen van de calorieën verbrand of een combinatie van deze mechanismen.

Beperkt onderzoek

Voorschriftmedicijnen worden gereguleerd door de Food and Drug Administration en beweringen over de gevolgen daarvan moeten worden gestaafd met derden onderzoek. Verder moet bijwerkingen van voorschriftmedicijnen zorgvuldig worden bestudeerd en gedocumenteerd. Voedingssupplementen, echter niet geregeld door de FDA, zodat hun primaire effecten en neveneffecten zijn meestal niet zo goed onderbouwd. Gewicht en vet verlies pillen zijn niet verplicht om te gaan door middel van een rigoureuze evaluatieproces voordat zij op de markt worden gebracht volgens MayoClinic.com. Daardoor is er onvoldoende betrouwbaar bewijs voor het documenteren van de effectiviteit van de meeste van de voeding en de vetverbrandende pillen op de markt. Pillen die meer onderzoek, volgens «««MayoClinic.com, verplichten groene thee extract, hoodia, chromium, bittere sinaasappel en chitosan en land mallow.

Beste Picks

Drie pillen zijn tot effectieve gedocumenteerd door derden reseach: Alli, geconjugeerd lineoleic zuur, of CLA en ephedra. Hoewel ephedra misschien effectief is, heeft het door de FDA als gevolg van veiligheidsproblemen, met inbegrip van beroerte, aritmie en dood van de markt zijn gehaald.

Eerste onderzoek door de "International Journal van obesitas" geeft aan dat de CLA kan het verminderen van buikvet, en CLA wordt beoordeeld door MayoClinic.com eventueel veilig te zijn, wat betekent dat belangrijke gezondheidskwesties nog niet zijn vastgesteld.

Een derde pil, Alli, wellicht de beste keuze. Alli is een verminderde kracht, over-the-counter versie van een voorschriftdrug, orlistat, dat is gegaan door het uitgebreide testen en evaluatie proces vereist door de FDA. De fabrikant, GlaxoSmithKline, naar verluidt koos de naam "alli" omdat de drug moet worden verbonden met een gewicht-verlies programma waarin gezonde voeding en lichaamsbeweging. Voor elke vijf pond verloren door middel van lichaamsbeweging en dieet, voegt orlistat een gemiddelde van een pond tot twee, volgens CBS News. Alli is veilig voor de meeste mensen, maar sommige vragen hebben gesteld koppelen aan lever verwondingen bij sommige mensen.

Voorzorgsmaatregelen

Spreken met uw arts voordat u begint met het nemen van een dieetpil. Lange termijn effect en de veiligheid van Alli en andere dieetpillen is nog niet vastgesteld. Dieetpillen geen vervanging van lichaamsbeweging en gezonde voeding als de meest effectieve manier te verliezen buikvet, en zij zal niet compenseren voor een calorie-rijk, sedentaire levensstijl.


gerelateerde artikelen