Rib Cage rekoefeningen

June 14

Rib Cage rekoefeningen

Rekken van de spieren in je ribbenkast door middel van ademhalingsoefeningen, Oefeningen rug-buigen en naar voren vouwen rek. Je ribbenkast heeft twee grote sets van spier lagen: de externe en interne intercostals. De externe intercostals til je ribbenkast en longkanker volume verhogen. Interne intercostals helpen drukken de ribbenkast en hulp van gedwongen exhalations. Door het beoefenen van diepe ademhaling, het openen van je borst en het strekken van je rug je ribbenkast flexibiliteit te verbeteren.

Driedelig adem

Zitten in een comfortabele positie en merken van de stroom van adem in en uit je lichaam. Brengen van een hand op je buik en beginnen verdieping van je adem. Zoals u ziet, hoe je buik wordt uitgebreid wanneer je inademt terwijl je buik naar beneden op het uitademen zakt. Uw hand naar uw ribbenkast en voelen uw ribben uitbreiden en contractering lateraal zoals u inademen en uitademen. Plaats uw hand net boven je hart en voel me elk inademen opheffing van dit gebied van uw lichaam. Het aanmoedigen van deze drie bewegingen op elke diep adem te beginnen met je buik, je ribben en hart doorlopen. Herhaal voor vijf tot 10 ademhalingen.

Kat/koe

Kat/koeien vijf tot 10 keer doorlopen om op uw rug en ribbenkast spieren te warmen. Knielen op handen en voeten met behulp van een yoga mat te vangen uw knieën. Druk op je handpalmen plat in de mat, houden van uw handen-schouderbreedte uit elkaar en uw knieën heupwijdte uit elkaar. Adem in en bijhouden van uw blik langzaam tot aan het plafond terwijl je boog je rug, daalt je buik en je schouders breed te verspreiden. Adem uit en bijhouden van uw blik geleidelijk naar je navel, afronding je rug en tegoed van uw staart bot als uw achterspieren strekken.

Brug Pose

Lig op je rug met behulp van een yoga mat voor demping en tractie. Buig je knieën, brengen je blote voeten als dicht bij je heupen mogelijk terwijl het houden van hen heupwijdte uit elkaar. Houd een yoga blok tussen je knieën te helpen handhaven uitlijning. Plaats een dikke deken onder je schouders voor ondersteuning, indien nodig. Rust uw armen langs uw lichaam hangen. Inhaleren, op in de zolen van je voeten en armen te drukken terwijl u til je bekken van de vloer. Druk op uw schouders in de mat als je via je ribbenkast op elk inademen tillen. Verblijf in het poseren voor vijf ademhalingen en vervolgens geleidelijk lager terug op de mat.

Hoofd naar knie Bend

Zit op uw yoga mat met een kussen onder de rand van uw zit-botten. Buig je rechterknie, je linker dij de zool van je rechter voet te brengen. Inademen, het bereiken van je armen overhead dan vouw over je linkerbeen, breng je voorhoofd naar beneden richting je linker knie. Houd voor verschillende ademhalingen, gevoel een stretching langs uw rug ribbenkast. Rekken van de kant van je ribbenkast door je romp naar binnen draaien en het bereiken van uw rechterarm overhead. Herhaal aan beide zijden.


gerelateerde artikelen