Hoe beïnvloedt voeding Fitness?

June 17

Hoe beïnvloedt voeding Fitness?

Basics

Sportvoeding is niet alleen voor atleten. Een rapport door de Mayo Clinic blijkt dat goede voeding kan stimuleren van een oefeningsroutine en invloed hebben op prestaties en gevoelens van welzijn tijdens het sporten. De beste soorten voeding is afhankelijk van de resultaten die een persoon is op zoek naar en het type van oefening wordt uitgevoerd. Voor het grootste deel, het eten van voedingsmiddelen die hoog in koolhydraten en laag in vet vóór uitoefening kunt verbeteren de manier waarop die een persoon voelt zich tijdens het werk uit. Studies gerapporteerd door de Mayo Clinic blijkt dat uithoudingsvermogen vaak door het eten van grotere hoeveelheden koolhydraten in de dagen voorafgaand aan een gebeurtenis kan worden verbeterd. Aan de andere kant, worden die trainen om spieren te krijgen meestal aangemoedigd om meer eiwitten in hun dieet opnemen. Sportvoeding biedt ook richting in de beste tijden om te eten en drinken van verschillende voedingsstoffen.

Timing

Timing is een belangrijk aspect van nutritionele fitness regimes. Coördinatie van de inname van voedsel en dranken zal van invloed zijn op de werking van voeding te verbeteren algemene geschiktheid resultaten. De Mayo Clinic meldt dat zoals het spijsverteringssysteem en de spieren voor energie concurreren, teveel voedselinname vóór uitoefening leiden diarree en krampen tot kan. Omgekeerd, te weinig voeding voordat uitoefening kan leiden lage bloedsuikerspiegel tot en een training belemmeren door zwakheid, veroorzaakt verminderde geestelijke capaciteit en trage reactietijden. Bloedsuiker is vooral laag eerste ding in de ochtend na het ontwaken, dat is waarom een klein ontbijt hoog aan complexe koolhydraten minstens een uur of twee voordat u gaat trainen is aanbevolen. Drie tot vier uur voordat u gaat trainen, terwijl kleine snacks doorgaans geschikt onmiddellijk voorafgaand aan en zijn tijdens het sporten moeten de grote maaltijden gegeten worden. Maaltijden hoog in eiwit en koolhydraten gegeten na de uitoefening kunnen bijdragen tot verbetering van de spier reparatie.

Voedsel

Het departement onderwijs gezondheid aan de Brown University biedt lijsten van voedingsstoffen nodig om maximale fitnessniveaus te handhaven. De voedingswaarde hoofdgroepen die nodig zijn voor zowel de atleten en de matig actieve bevatten eiwitten en koolhydraten, de lipiden gevonden in vet, vitaminen, mineralen en water. Presenteren maten in de basis Voedingsgroepen zijn hetzelfde voor maximale fitness in degenen die oefening regelmatig en atleten, met uitzondering van koolhydraten (koolhydraten). Atleten vereisen meer energie om hun activiteiten te ondersteunen en meestal drie tot vier extra porties van koolhydraten per dag moeten eten. De beste bronnen van vet lipiden zijn van olijf en canola oliën, noten en zaden. Eiwit is belangrijk voor spieropbouw en moet worden bewaakt naar gelang de activiteitenniveaus. Bijvoorbeeld, moet volwassene inactief eten niet meer dan.4 gram eiwit per pond lichaamsgewicht per dag, terwijl matige sporters en competitieve atleten.5-.75 gram eiwit per pond lichaamsgewicht per dag verbruiken moeten. Overtollige eiwitten worden in het lichaam opgeslagen als vet.


gerelateerde artikelen