What to Wear naar Visitatie op een begrafenis thuis

June 9

Dood is nooit een Welkom bezoeker, maar er komt onvermijdelijk een tijd wanneer u een definitieve afscheid moet zeggen aan iemand die u belangrijk vindt. Terwijl traditie houdt dat je moet aankleden en dragen van zwart naar een begrafenis, kan het lastiger bepalen wat u moet don voor de nasleep van de begrafenisonderneming. Maar met enige planning en begrip van de gelegenheid, kunt u opdagen om te betalen uw opzichten op zoek naar smaakvolle en passend.

Past bij

Hoewel een jas niet vereist voor visitatie is, is het zeker niet genoeg dressing. Een rok pak of broek pak voor vrouwen en een pak, sport jas of blazer voor mannen zijn gewenste opties. Jeans kunnen een close call. Als je ze dragen, kies een donkere stijl met minimale, indien aanwezig, versieringen. Koppel ze met een jurk shirt of blouse en een jas, of een trui en stropdas, voor een gepolijste look. Dressier schoeisel is te verkiezen boven schoenen, casual en sportief; gesloten-teen pompen voor vrouwen zijn een discrete keuze.

Alle zwart

Het is te vroeg om te kijken zo somber. De nabestaanden willen blijven enigszins optimistisch als ze begroeten schijnbaar talloze sympathisanten. Sla monochromatisch zwart voor de begrafenis. Echter niet naar het andere uiterste gaan en felle kleuren, luid prenten en metalen glimmer overdosis. Ze niet suggereren verdriet of rouw, en u bent niet bijwonen van een concert of Tuinfeestje. Je beste uit smaakvol ambtshalve beperking uw verschijning door het vasthouden aan traditionele stijlen in niet-agressieve neutrale tinten, zoals tinten van grijs, bruin, blauw, zwart en wit.

Ook Casual

Sommige blikken zijn ook casual voor zulk een ernstige en sombere gelegenheid. U wilt niet tegenkomen als u niet over de overledene of de nabestaanden schelen, of niet genoeg respect hebben te kleden met meer decorum. Als je naar het strand--shorts dragen kunt, draag casual tanktoppen, slippers--niet hem aan een begrafenisonderneming visitatie. Werk uniformen zijn ook ongepast, en moeten niet worden gedragen, tenzij ze schoon en was het onmogelijk voor u om te veranderen van kleding. Voor vrouwen, zelfs als het weer heet en uw optie een jurk is, zorg je schouders vallen, de hals is bescheiden en de hemline is langer dan de lengte van de mini.

Kinderen

Het is belangrijk wat kledij voor kinderen. Dit is een tijd om te leren ze passende kleding, hen te dragen wat zij gelieve vanwege hun jeugd niet toestaan. Voor meisjes zijn een jurk of rok met een blouse of trui--passende kijkt. Voor jongens, een stropdas met broeken, zoniet een jas, zijn in volgorde. Als volwassenen zijn het beste neutrale kleuren. Kies dressier schoenen voor kinderen in plaats van sneakers.


gerelateerde artikelen