Hoe werkt een Ionische voetbaden?

October 24

Hoe werkt een Ionische voetbaden?

Een paar jaar geleden, Ionische voetbaden begon te verschijnen in de wereld van het alternatief-gezondheidszorg en vele faciliteiten van het alternatief-gezondheidszorg snel begonnen met het aanbieden van deze baden zoals de populariteit van de behandeling groeide. Uiteindelijk werd krijgen een Ionische voetbad één van de vele "must do" behandelingsopties dat alternatief-geneeskunde beoefenaars voorgesteld om patiënten te maken hebben met kanker. Ionische voetbaden weliswaar geen langer maken krantenkoppen als alternatief-geneeskunde liefhebbers gaan naar de next big thing, bieden vele faciliteiten in het hele land nog deze diensten.

De oorsprong van Ionische voetenbaden

De oorsprong van Ionische therapie zijn losjes gekoppeld aan Amerikaans uitvinder Royal Raymond Rife, beschouwd als de uitvinder van de moderne bioelectrische geneeskunde. Rife ontwikkelde een theorie met betrekking tot de frequentie en virussen: op dezelfde manier dat glas kan worden vernietigd wanneer het een sopraan worp overeenkomt met het glas van de frequentie, dus ook kunnen virussen worden vernietigd wanneer ingevoerd om de juiste balans van resonerende frequentie. Dr. Mary Staggs is de eerste gedocumenteerde persoon toe te passen deze informatie voor commerciële doeleinden. In 2001, ze nam geaccumuleerde onderzoek ten dele gebaseerd op Rife van theorieën en de theorieën van andere artsen, en de eerste commerciële Ionische voetbad gemaakt als een middel om te ontgiften van het lichaam door middel van elektrolyse.

Wat een Ionische voetbad met zich meebrengt

Het proces verbonden aan het gebruik van een Ionische voetbad is ongecompliceerd. Een persoon soaks gewoon haar voeten gedurende 30 minuten in een voetbad gevuld met zoutwater. Laagspannings elektrische stromen worden toegepast op het water maken van positieve en negatieve ionen. De negatieve ionen zijn vervolgens voorgenomen om het lichaam binnenkomen via osmose vervolgens aanval toxines. Terwijl er ijzer rapporten van water verandert van kleur tijdens het proces, dat vaak ten onrechte toegeschreven wordt als bewijs dat je lichaam is het vrijgeven van toxines, de werkelijke oorzaak van de wijziging van de water is oxidatie--in het bijzonder het water interactie met de metalen van het apparaat.

Voordelen van Ionische voetenbaden

Volgens voorstanders van Ionische voetenbaden, de voordelen van de baden zijn talrijk en veel vegen. Sommigen beweren dat onmiddellijk prestaties worden verleend, zoals verhoogde energieniveaus, hoofdpijn, een verbeterde gevoel van rust, en verbeterde slaap verminderd. Overige vorderingen zijn geweest meer specifieke, suggereren dat Ionische wandelpaden kunnen verbeteren, lever en nier functies, omgekeerde veroudering terwijl het ophelderen van de huid teint, versterking van de immuniteit om beter te beschermen tegen ziekten, en evenwicht hormonen, niveaus van de bloedglucose en bloeddruk.

Wetenschappelijke controverse

De jury is nog steeds op de effectiviteit van Ionische voetbaden. Sommige beoefenaars nog steeds zweren bij hun werkzaamheid--anderen zijn minder overtuigd. Steve Gilbert, affiliate universitair hoofddocent van de milieu- en beroepsrisico gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Washington in Seattle, en manager van een database van online toxicologie, vertelde de "Los Angeles Times" dat de huid is niet gebouwd voor het tekenen van chemicaliën, gifstoffen en andere stoffen. "De huid is een goed darn barrière die is ontworpen om te houden van dingen in het lichaam. [Beweren te trekken] spul over die barrière is nootachtig." Ionische voetbaden blijven ongeacht wetenschappelijk bewijs dat de werkzaamheid van deze behandelingen tellers, een hoofdbestanddeel van alternatief-gezondheidszorg behandelingen.


gerelateerde artikelen