Woede & suiker verslaving

April 19

Woede & suiker verslaving

Suiker verslaving wordt bemoeilijkt door het feit dat gezoete voedingsmiddelen zijn overal verkrijgbaar. Helaas, geraffineerde suikers overstuur bloedsuikerspiegel, maken een gekartelde cyclus van energie schommeling en crash. Particulieren kunnen een relatie met suiker die spiegels van illegale drugsverslaving, volgens verslaving specialist Kathleen DesMaisons ontwikkelen. Door het verminderen van suiker kunt inname, richting van complexe koolhydraten en het eten matig en aandachtig, u krijgen controle van uw emoties, gedrag en uw uiterlijk.

Over bloedsuiker

Geraffineerde suiker verhoogt abrupt uw bloedsuikerspiegel, die triggers een release van insuline voor het verwerken van de suiker. Uw bloedsuikerspiegel daalt abrupt, en u bereiken voor een ander cookie. De levering kan nooit voldoen aan de vraag, en u liquideren voelen moe en prikkelbaar. Aangezien meest verfijnde snoep weinig voedingswaarde bieden en grotere gezondheid vertakkingen (obesitas, diabetes, hart-en vaatziekten, hoge cholesterol, tandbederf) hebben, is af te schaffen uit uw dieet een proactieve manier ter ondersteuning van zowel uw fysieke en emotionele gezondheid.

Over suiker verslaving

Verslaving is een toestand van afhankelijkheid van de stof, waar een specifieke hunkeren naar ervaringen en ervaringen in afwezigheid van de stof, een staat van intrekking. Het limbisch systeem, het deel van de hersenen die onze emoties en gedrag moduleert, is duidelijk niet langer reageert. Bijvoorbeeld, wanneer we chocolade eten, neemt nota van het Nationaal Instituut voor druggebruik, kan ons een opmerkelijke hoeveelheid plezier (via het limbisch systeem), leidt ons om te herhalen het gedrag. Helaas, dit herhalen omwille van plezier en het gebruik van deze gewoonte om te gaan met het dagelijks leven kunnen maken een cyclus van niet alleen crashen bloedsuiker, maar frustratie.

Suiker verslaving en woede

Personen met verslavingsproblemen gebruiken stoffen, of gedrag, te moduleren van de stress van hun leven. Terwijl een zoete smaak kan schijnen om een ervaring (via een snelle suiker "hoge"), verandert het niet iemands levensomstandigheden. Personen die hun frustraties door suikerhoudende voedingsmiddelen adressering worden gevangen in een vicieuze cirkel. Zonder voldoende sociale netwerken en professionele begeleiding, kunnen zij niet constructief vent en richten hun boosheid. Zij kunnen dan terugkeren naar suiker als comfort en beschermende gewoonte, die hun grillige bloedsuikerspiegel en oordeels onderhoudt.

Suiker en eiwit

Veel Amerikanen eten niet genoeg eiwit, die tot onregelmatige energieniveaus leiden kan, gebrek aan duidelijkheid of vermoeidheid. Eiwit duurt langer om te verteren, bieden een langere sensatie van "volheid" en eliminerend de behoefte aan een snelle oplossing (bijvoorbeeld suiker). Dr. DesMaisons beveelt aan eiwitten eten bij het ontbijt, om deze cyclus aan het begin van de dag weg te nemen. Leren lezen voeding etiketten voor suikergehalte, een oogje op het bedienen van de maten. Ruilen van gezoete dranken voor water zal niet alleen verminderen van calorie├źn maar minimaliseren van blootstelling aan de bron van de verslaving.

De technieken van het beheer van de woede

Omgaan met frustratie door het eten kan nooit worden vruchtbaar. Direct beginnen met het adres stressoren in je leven, in plaats van wachten tot u overweldigd door hen voelen. Zoeken naar netwerken waarin u kunt vertrouwen van uw strijd en gepersonaliseerde steun, zoals particuliere groepen voor counseling of ondersteuning krijgen. Voorkomen dat suiker snoepen en regelrechte overmatig eten door je maaltijden te plannen en houden van gezonde snacks beschikbaar. Niet overslaan maaltijden. Door het handhaven van een consistente energieniveau, blijft u productief en meer in controle over uw emoties. Laat vrienden en familie weten over veranderingen in uw levensstijl, dus ze u ondersteunen kunnen in het verblijf gericht.


gerelateerde artikelen