Hoe te repareren van een loopband NordicTrack handleiding

July 5

Recente modellen van loopband geproduceerd door NordicTrack zijn uitgerust met een motor eenheid geïnstalleerd, die dient om het verplaatsen van het apparaat wandel riem wanneer geactiveerd. Bepaalde modellen zijn niet langer in productie, zoals de "WalkFit"-regel, vereist echter dat de gebruiker het handmatig verplaatsen van de gordel. Na een aanvankelijke duwen helpt impuls om te houden van de gordel vooruitbrengt op het wandelen dek. Af en toe, kunnen bepaalde onderdelen van deze loopbanden ophouden te functioneren zoals gewenst, enkele elementaire onderhoud vereisen om het apparaat weer bedrijfsklaar.

Uitlijning van de riem

Stap 1

Op de loopband van wandregels stapt. Vasthouden aan het stuur en druk op de wandel riem achteruit met één voet. Beginnen lopen aan de riem, dan iets te versnellen om het momentum te bouwen.

Stap 2

Stap uit de gordel en op de kant rails. Ontkoppelen van de machine, dan onderzoekt vervolgens de riem als het beweegt om te bepalen welke richting te verschuiven van de riem. Wachten op de riem te stoppen voordat u verdergaat.

Stap 3

Staan aan de kant van de loopband gelegen tegenover waar u wilt verschuiven van de riem. Houd op het stuur en leg één voet op de rand van de wandel riem. Duw de wandel riem achteruit; de band zal beginnen te verschuiven naar de gewenste locatie.

Smering

Stap 1

Til het achterste uiteinde van de loopband. Verspreid een laagje keukenpapier of kranten onder de loopband. Verlaag de loopband terug naar de vloer.

Stap 2

Greep de rechterrand van de loopband van wandel riem tussen uw duim en wijsvinger. Trek de rand van de gordel naar boven. Smeermiddel op de plek op het dek lopen waar u normaal gesproken plaats je rechter voet bij de uitoefening van toepassing. Herhaal met de linkerkant van de loopband.

Stap 3

Op de loopband van wandregels stapt. Duw de wandel riem achteruit met een voet om te bouwen van momentum, dan stap op de riem en beginnen lopen. Blijven lopen voor vijf minuten, om het smeermiddel verspreid over het oppervlak van het dek. Til de achterkant van de loopband en de laag van papieren handdoeken of kranten verwijderen.

Vliegwiel

Stap 1

Til de voorkant van de loopband. Verspreid een laagje keukenpapier of kranten onder de loopband. Verlaag de loopband terug naar de vloer.

Stap 2

Het einde van het vliegwiel de drag strip verbreken in de staaf van de spanning. Trek de strip vrij van het vliegwiel. Als de strip versleten verschijnt, gooi het in het voordeel van een vervangende strippen; Gebruik anders een stijve borstel om beide kanten van de strip schoon te maken.

Stap 3

Breng een kleine hoeveelheid alcohol aan een werk-handdoek wrijven. Wrijf de handdoek werk over het oppervlak van het vliegwiel. Onderzoeken van het vliegwiel voor tekenen van roest of corrosie; Reinig alle probleemgebieden met staalwol. Gebruik een tweede werk handdoek te drogen van het oppervlak van het vliegwiel.

Stap 4

Passen de drag strip op het vliegwiel en schuif de lus einde van de strip op de staaf van de spanning. Laat ongeveer 1 inch van de strip de staart naar het verleden van de strip lus uitsteken.

Wat die u nodig hebt

  • Papieren handdoeken of kranten
  • Siliconen glijmiddel
  • Harde borstel
  • Wrijven alcohol
  • Werken van handdoeken
  • Staalwol

gerelateerde artikelen