Gewicht verlies oefeningen voor mensen met slechte knieën

March 23

Gewicht verlies oefeningen voor mensen met slechte knieën

Uitoefening kunnen bijzonder moeilijk voor mensen met slechte knieën. Traditionele oefeningen, zoals lopen, springen bewegingen en zelfs sommige-krachttraining beweegt, zoals een volledige kraakpand moet beperkt worden in dit geval, waardoor gewichtsverlies moeilijker te bereiken. Mensen met slechte knieën moeten voorkomen dat overtraindheid evenals hoge impact oefening, terwijl nog steeds de 30 minuten lichaamsbeweging per dag nodig.

Focus op Non Impact oefeningen

De beste oefeningen voor gewichtsverlies voor degenen die slechte knieën hebben zijn oefeningen die weinig effect. Deze oefeningen omvatten zwemmen, de elliptical trainer, en fietsen. Alle drie van deze methoden van fitness zijn gemakkelijk op het lichaam, met minimale belasting komt naar het onderlichaam, indien correct gedaan.

Uw spieren opbouwen

Een andere manier om te helpen bij het beheren van uw kniepijn is door de opbouw van de spieren rond de knie. Dit kan worden gedaan met het juiste type van low-impact krachttraining. Oefeningen zoals been uitbreidingen, step-ups en deadlifts helemaal steun ter versterking van uw lagere lichaamsspieren, dus bescherming en versterking van je knieën. Vergeet niet om de lading van gewicht laag te houden totdat u genoeg spieren hebt opgebouwd zodat je jezelf verder niet verwonden.


gerelateerde artikelen