Hoeveel venkel thee Is OK?

March 27

Venkel, een van de oudste planten gebruikt in de kruidengeneeskunde, is een native kruid van het Middellandse-Zeegebied. Sinds de middeleeuwen gekweekt, is venkel gebruikt medicinale en koken in de VS, Europa, Azië en Afrika. De venkel plant groeit bloemtrossen, die nieuwe zaden bevatten. Volwassen bloemen leveren de zaden die zijn geoogst, gedroogd, fijngemaakt en gebrouwen om te produceren een medicinale thee. Voordat u met behulp van venkel thee begint, bespreken met uw zorgverzekeraar om te bepalen of en hoeveel venkel thee is veilig voor u om te drinken.

Bijwerkingen

Venkel thee is medisch te behandelen of te voorkomen dat veel voorwaarden, met inbegrip van hoesten, bronchitis, sinus congestie, gastro-intestinaal ongemak en andere kwalen gebruikt. Echter in sommige gevallen, kan het drinken van venkel thee, vooral in overmaat, schadelijk zijn. Grote hoeveelheden venkel thee drinken kan leiden tot spierkrampen en, in zeldzame gevallen, hallucinaties, volgens Bitterroot restauratie.

Contra-indicaties

Venkel kan verminderen het vermogen van uw lichaam om te absorberen de antibiotica ciprofloxacine. Het kan ook interfereren met de voordelen van anti-epilepsie medicijnen, volgens Drugs.com. Venkel kan verhogen het risico van aanvallen, dus hebt u een stoornis van de inbeslagneming, zoals epilepsie, neem geen venkel zonder de eerste te bespreken met uw gezondheid vakman. Terwijl er geen aanbevolen limiet op venkel thee is, probeer te drinken een kopje tegelijk, totdat u weet hoe u aan venkel reageert. Als je begint te ervaren spierspasmen of zwakte, stoppen met het gebruik en neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Huidproblemen

Gebruik geen venkel thee gelijktijdig met andere formuleringen van venkel, zoals pillen, extracten of kruidenmengsels, zoals het combineren van deze het risico op een overdosis venkel verhogen kan. Een overdosis aan vloeibaar venkelzaad opvragen en/of teveel venkel thee drinken kan leiden tot jeuk, huiduitslag of Fotocontactallergie, een abnormale huid reactie op ultraviolet stralen, waardoor uw huid te worden lichtgevoelige, waardoor dat uw huid is zeer gevoelig voor zonlicht en vatbaarder voor zonnebrand. Als u ongebruikelijke huidveranderingen merkt, neem contact op met uw gezondheid vakman en ophouden gebruikend van de venkel.

Waarschuwingen

Hoewel kleine hoeveelheden venkel veilig wanneer afgeleid uit de vruchten en zaden van de plant van de venkel, moet de olie van venkel zaden worden vermeden. Venkel zaadolie kan giftige en kan leiden tot aanvallen, misselijkheid en ademhalingsproblemen, volgens kruiden en borstvoeding, een artikel door Ruth A. Laurence, M.D. drinken van grote hoeveelheden van venkel thee kan ook trigger spierspasmen en, in zeldzame gevallen, hallucinaties, volgens Bitterroot restauratie.

Problemen voor vrouwen

Venkel bevat fyto-oestrogenen--plantenstoffen die nabootsen van de effecten van oestrogeen in het lichaam. Grote hoeveelheden van venkel thee of kruiden remedies met venkel kunnen fungeren als een baarmoeder stimulerende middelen, dat is een reden waarom zwangere vrouwen venkel producten moeten voorkomen. In de volksgeneeskunde, venkel thee werd gebruikt ter stimulering van de borstvoeding, maar de gevolgen van venkel voor baby's is onbekend, dus moeders die borstvoeding geven moeten praten met hun gezondheidszorg professionele vóór elke venkel thee drinken.


gerelateerde artikelen