Kaneel & hypoglykemie

May 17

Kaneel & hypoglykemie

Glucose is essentieel voor de productie van energie in het lichaam. De alvleesklier hormoon insuline speelt een belangrijke rol bij het transport van glucose uit het bloed naar de lever-, spier- en vetcellen. Gewijzigde niveaus van insuline in het bloed kunnen leiden tot verhoogde niveaus van de glucose in het lichaam, veroorzaakt hyperglykemie en diabetes. Lage niveaus van de glucose leiden tot hypoglykemie, gekenmerkt door hoofdpijn, slapeloosheid, honger en angst. Samen met bepaalde medicijnen, sommige natuurlijke voeding en supplementen zoals kaneel ook helpen lagere bloedsuikerspiegel en bevorderen van hypoglykemie.

Over kaneel

Kaneel is de gegroefde schors van de Cinnamomum verum plant, inheems in delen van Azië en Zuid-Amerika. Het is eeuwenlang gebruikt als specerij en smaakstof agent. De polyfenolen, terpenen en essentiële oliën van kaneel geven het ook een enorme geneeskrachtige waarde. Het heeft dan ook gebruikt voor het beheren van een scala aan voorwaarden, met inbegrip van maagzweren, ontstekingen, artritis en diabetes. Supplementen zijn beschikbaar als poeders en tabletten, capsules, oliën, vloeibare extracten. De aanbevolen dosis en de vorm variëren. Uw arts kan helpen met het stellen van een regime dat geschikt is voor u, afhankelijk van uw leeftijd en algehele gezondheid.

Over hypoglykemie

Inname van 6 gram kaneel samen met maaltijden kan helpen lagere bloedsuikerspiegel en bevordering van de maag leeg te maken, volgens een studie gepubliceerd in juni 2007 de kwestie van de "American Journal of Clinical Nutrition." Hoewel dit helpen kan voorkomen of behandelen van diabetes, verhoogt het het risico van hypoglykemie in gezonde individuen. Een andere studie, in het voorjaar 2007 editie van het "Journal leger Universiteit van medische wetenschappen," verklaart dat kaneel hypoglykemie veroorzaken kan door het aanzienlijk verlagen van de bloedsuikerspiegel. Het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center ook suggereert dat kaneel in aanmerking voor diabetespatiënten door het verlagen van de bloedsuikerspiegel, maar, wanneer genomen samen met antidiabetes medicijnen, kan het buitensporig lagere niveaus van de bloedsuiker en hypoglycemie veroorzaken.

Bijwerkingen

Kaneel is anders veilig om te gebruiken in matige hoeveelheden. Het kan echter leiden tot allergische reacties in sommige individuen. Afgezien van antidiabetica medicijnen, kan kaneel ook bepaalde bloed Verdunnende medicijnen verstoren.

Voorzorgsmaatregelen

U kunt de kaneel en de supplementen op meeste biologische voedingswinkels kopen. Echter, je moet praten met een arts eerst naar het voorkomen van hypoglykemie en andere complicaties. De Amerikaanse Food and Drug Administration niet reguleren van de kaneel supplementen verkocht in de Verenigde Staten, dus zorg ervoor dat het product is getest op veiligheid en werkzaamheid. Proberen te vinden meer informatie over de fabrikant en zien of ze hebben afkomstig van het supplement bij het Amerikaanse Pharmacopeial Verdrag voor veiligheidstests en het logo van de USP na goedkeuring ontvangen.


gerelateerde artikelen