Wat zijn de behandelingen voor een Baby met een koude & koorts?

November 27

Wat zijn de behandelingen voor een Baby met een koude & koorts?

Baby's dreigen te ontstaan tussen de acht en 10 verkoudheid tijdens de eerste twee jaar van het leven volgens MayoClinic.com. De kou wordt veroorzaakt door verschillende virussen die invloed hebben op de bovenste luchtwegen, die uit de neus en keel bestaat. Symptomen van een koude in een baby zijn neus van niezen, loopneus, hoesten, prikkelbaarheid. problemen met slapen en lage koorts rond de 100 graden F. verschillende home behandelingen kunnen helpen baby zich beter voelt. Elk gebruik van over-the-counter geneeskunde moet eerst worden besproken met een zorgverlener.

Vloeistoffen

Een baby's eetlust is vaak verminderd tijdens ziekte, met inbegrip van een gewone verkoudheid. Vochtinname is belangrijk om de baby's lichaam gehydrateerd, slijm dunner te houden en vooral voor het lichaam gezond te houden wanneer een koorts bestaat. Kinderen met borstvoeding baby mogen verpleegkundige zo vaak als de baby eisen, zelfs als dit betekent dat de normale planning afgaan. De baby mag eten minder bij elke voeding sessie, maar zal waarschijnlijk verpleegkundige vaker. Een baby formule gevoed zal waarschijnlijk hetzelfde doen. Oudere baby's die water en sappen drinken kunnen vloeistoffen worden gegeven indien nodig. Koele vloeistoffen zijn meer rustgevend dan koude ones. Melk kan verhogen slijm in de keel, waardoor duidelijk vloeistoffen een betere keuze. Koele vloeistoffen kunnen ook helpen de baby's lichaamstemperatuur verminderen.

Zoute neus druppels

Zoute neus druppels komen in een fles ontworpen voor kind-en kleinbedrijf neus. Deze druppels moeten worden opgenomen terwijl de baby zich op haar rug. Één of twee druppels per neusgat is voldoende. Na een paar seconden, kan de mantelzorger nemen een rubber lamp spuit en zuig het zout en losgedraaide slijm uit de neus van de baby. De spuit moet worden gereinigd met water en zeep na ieder gebruik om te voorkomen dat een ophoping van bacteriën of andere besmettelijke organismen. Slijm uit de neus op deze manier wissen voordat elke voeding sessie het gemakkelijker voor een baby maken kan te ademen tijdens het zuigen uit een tepel.

Cool Mist luchtbevochtiger

Vochtige lucht is zachter op de neus en luchtwegen van een baby als hij ziek is. Een koele nevel luchtbevochtiger kan worden uitgevoerd, waar de baby zijn tijd besteedt, waaronder tijdens het slapen 's nachts. MayoClinic.com beveelt de mist ver genoeg weg van de baby en de wieg houden dat beddengoed of kleding krijg niet vochtig. Ook kun een verzorger je een kind in een gesloten badkamer terwijl een warme douche loopt. De stomende lucht kan het verbeteren van de ademhaling van een kind. De Universiteit van Maryland Medical Center stelt verschillende etherische oliën worden geplaatst in de lopende douche of luchtbevochtiger rustgevende dampen uitstoten. Eucalyptus, pepermunt en tea tree olie zijn goede keuzes voor de verbetering van de congestie. U kunt kopen sommige van deze essentiële oliën in de vorm van een actuele borst wrijven dat kan worden toegepast op jonge baby's om hen te helpen 's nachts vrijstelling van ademhalingsmoeilijkheden.

Over-the-Counter medicatie

Een baby moet nooit worden gegeven een over de toonbank koude medicijnen, koorts reducer of pijnstiller zonder het advies van een zorgverlener. Gebruik nooit aspirine op een kind jonger dan 2. Indien nodig, moet een koorts reducer zoals paracetamol mag worden gebruikt, maar een arts worden geraadpleegd om te bepalen van het exacte dosis bedrag. Meeste koorts verloopstukken niet worden gelabeld met dosis bedragen voor jonge of kleine baby's, waardoor het cruciaal om medisch advies bij het gebruik daarvan.

Verlagen de lichaamstemperatuur

BabyCenter.com waarschuwt dat een baby jonger dan 3 maanden krijgen medische zorg voor een temperatuur boven 100.4 graden F. baby's tussen 3 en 6 maanden moet worden beschouwd voor een temperatuur van meer dan 101 graden; 6-maand-jarigen en ouder, moet een arts raadplegen wanneer de temperatuur 103 graden of hoger. Als u probeert om de lichaamstemperatuur, uitkleden van de baby en bedek haar met een lichte blad. Een lauw bad kunnen nuttig zijn, maar de baby zal waarschijnlijk gedoe als gevolg van het ongemak van de temperatuur van het water. Het bad moet nooit afkoelen tot de aanraking; in plaats daarvan zou moeten zijn iets koeler dan wat normaal is gebruikt voor het wassen van de zuigeling. U kunt ook veeg een doek gedrenkt in lauw water over de baby's lichaam te helpen hem afkoelen.


gerelateerde artikelen