Krachttraining voor Wide Receivers

December 28

Krachttraining voor Wide Receivers

Sterkte in de sportschool niet altijd wordt omgezet naar vaardigheid op het voetbalveld. Hoewel u kundig bankdrukken 300 pond zitten mei, duurt het lenigheid, coördinatie en full-body macht te gebruiken die dezelfde kracht terwijl het lopen met de bal. Om deze reden, atleten als wide receivers moeten richten op het opleiding van hun lichaam te snel, krachtig en accuraat reageren op in het spel scenario's met behulp van functionele bewegingen.

Sterkte voor snelheid

Versnellen van de off-line of uitvoeren van koerswijzigingen tijdens route speelt, moet wide receivers hebben snelle voeten en sterke benen. Springtouw, zal ladder boren met hoge knieën en laterale schuifelen toenemen voet snelheid en coördinatie. Doe dit als schakelingen met hoge herhalingen en korte rustperioden. Om het meeste uit elke stride, bouwen een ontvanger moet ook de sterkte van zijn gluteus spieren, quadriceps, hamstrings en kuiten. Ontwikkeling van lagere lichaamskracht en uithoudingsvermogen, doen drie tot vier sets van oefeningen zoals de barbell terug barbell lunges, squats en deadlifts. Elke set van 10 reps doen.

Kracht en evenwicht

Wide receivers hebben ook sterk te breken pakt, blokkeren of pakt op een omzet te maken. Deze functies spelen vereisen bovenlichaam sterkte evenals stabiliteit van het hele lichaam. Ontvangers kunnen versterken hun bovenste lichaam met schouder persen, shrugs, rijen en pull-ups. Zij moeten ook evenwicht opleiding zoveel mogelijk opnemen door staande op een been, samengestelde bewegingen zoals overhead squats doen of dingen zoals bankje persen kabel borst persen stahoogte voor handel. Een effectieve boor voor de ontwikkeling van beter evenwicht tegen een pakken gaat gooien van een zware Medicijnbal heen en weer met een partner.

Explosieve kracht

In opleiding, moeten de wide receivers combineren snelheid en kracht te creëren van explosieve kracht, die verhoogt hun vermogen om te versnellen, richting wijzigen en bovenal bewegen en springen in een willekeurige richting een bal te vangen. Klassieke macht hijs oefeningen zoals de schoon-en-ruk en tire flips Nieuwengels explosieve kracht door het hele lichaam. Doe vier tot vijf sets, met vier tot zes herhalingen in een set. Lichaam gewicht plyometrics zoals vak sprongen, voorwaartse en achterwaartse springen squats, burpees, clap pushups, laterale grenzen en laterale hop zijn ook effectief. Doe dit als circuits en dragen van een gewichtsvest voor een extra uitdaging.

Begeleiding en veiligheid

Veel van deze oefeningen benadrukken zeer gewrichten zoals knieën en enkels. Als u ze met behulp van teveel gewicht doen of ze vaak doen, kon u jezelf ernstig verwonden. Als u op uw eigen of in het laagseizoen traint, kunt u werken met een personal trainer die instructies en aanbevelingen op basis van uw individuele behoeften, evenals uw geschiedenis van ontwikkeling en schade kan geven. Wanneer u met de trein, met name explosieve oefeningen, gebruik een niveau comfortabel gewicht en plan uw routines zodat u meer weerstand geleidelijk aan na verloop van tijd ter voorkoming van schade.


gerelateerde artikelen