Zijn er kruiden Remedies voor Agorafobie?

January 14

Zijn er kruiden Remedies voor Agorafobie?

Agorafobie is een angststoornis die is gekoppeld aan een angst om in menigten of openbare plaatsen. Hebt u agorafobie, kan u paniekaanvallen ervaring met duizeligheid, snelle hartslag, dyspepsie, zweten en borst pijn. Psychotherapie, antidepressiva en anti-angst medicijnen zijn conventionele behandelingen voor agorafobie. Kruiden kunnen ook helpen verlichten van de angst en de symptomen van paniekaanvallen. Raadpleeg een professionele voordat kruiden therapie.

Kruiden acties

Kruiden voor Agorafobie omvatten nervine skeletspierrelaxantia om te kalmeren je zenuwen en angst te verlichten. Als u ook van hoofdpijn last, dyspepsie en spier spanning als gevolg van angst, krampstillend kruiden nuttig kunnen zijn. Deze kruiden moeten geen substituut voor professionele psychotherapie, indien nodig, maar ze kunnen als aanvulling op andere therapieën. Neem contact op met een deskundige arts alvorens kruiden te gebruiken als u ook antidepressiva.

Kamille

Zijn er kruiden Remedies voor Agorafobie?

Kamille, of Matricaria recutita, heeft een lange geschiedenis als een remedie tegen stress en angst. De bloemen zijn rijk aan etherische olie en flavonoïden, en nervine, antispasmodic, kalmerend middel en tonic acties hebben. In hun 2000 boek, "The kruiden drogisterij," Dr. Linda B. White en medicinale plant expert Steven Foster aanbevelen kamille om te ontspannen van je zenuwstelsel, spierspanning te verlichten en verminderen van angst. Kamille kan ook nuttig zijn voor misselijkheid en overstuur maag, die vaak vergezeld gaan van paniekaanvallen. Gebruik dit kruid niet hebt u allergieën aan leden van de Aster familie.

Kava

Kava, of Piper methysticum, is een oude houtachtige struik inheems naar Polynesië. Traditionele genezers gebruiken de wortels en wortelstokken als een kalmerend middel voor het verlichten van angst. Kava bevat een groep van chemische stoffen bekend als kavalactones. In hun 2009 boek, "Geneeskrachtige planten van de wereld," botanicus Ben-Erik van Wyk en bioloog Michael Wink uitleggen dat kavalactones binden aan neuroreceptoren en handelen zoals benzodiazepinen, een tranquillizing, spier-ontspannende effect produceren. Kava is een krachtig kruid, dus een deskundig arts raadplegen voor advies over veilige dosering en voorbereiding. Niet combineren met andere antidepressiva of anti-angst medicijnen.

Passiebloem

Zijn er kruiden Remedies voor Agorafobie?

Passiebloem, of Passiflora incarnata, is een sluipende wijnstok gevonden in heel Oost- en zuidelijk Noord-Amerika. Herbalists gebruik de bladeren en stengels te behandelen alle soorten angststoornissen. Passiebloem bevat alkaloïden die binden aan receptoren van serotonine en kalmerende en anti-angst acties hebben. Wit en Foster staat dat mag u Passiebloem voor ernstige overdag angst, waardoor het een nuttig kruid voor agorafobie. Dit kruid niet combineren met MAO-remmers of andere soorten antidepressiva.


gerelateerde artikelen