Herbal Remedies voor Laryngitis

May 7

Laryngitis is zwelling en ontsteking van het strottenhoofd, of larynx--een voorwaarde dat gewoonlijk impliceert heesheid of totaal verlies van stem. Uw strottenhoofd bevat uw stembanden en ligt aan het begin van uw luchtwegen, in de buurt van uw luchtpijp of luchtpijp. Er zijn vele mogelijke oorzaken van laryngitis, en bepaalde kruidengeneesmiddelen kunnen effectief behandelen uw laryngitis. Echter is het altijd verstandig om een gekwalificeerde zorgverlener raadplegen alvorens kruiden te gebruiken.

Laryngitis

Laryngitis kan acute of chronische, en het algemeen ontwikkelt na infecties van de bovenste luchtwegen. Mogelijke oorzaken van laryngitis zijn virale infecties, bacteriële infectie, bronchitis, bepaalde chemische stoffen, longontsteking, allergieën, verkoudheid, griep en verschillende verwondingen. Chronische laryngitis, of laryngitis die voor een langere periode duurt, kan ook worden veroorzaakt door roken van sigaretten; alcoholmisbruik; en gastroesopahgeal de ziekte van de terugvloeiing of GERD.

Nuttige kruidenremedies

Veel kruiden remedies worden gebruikt om te helpen bij de behandeling van de symptomen en de onderliggende oorzaak van laryngitis. Dr. Sharol Tilgner, een naturopathic arts, de deskundige kruidkundige en de auteur van "Kruiden geneeskunde uit het hart van de aarde," notities dat kruiden die ondersteuning van uw immuunsysteem en bezitten decongestivum, anti-inflammatoire, drogen of antimicrobiële actie nuttig kunnen zijn. Voorbeelden van deze kruiden zijn echinacea, cherry schors, elecampane, goldenseal, colt voet, yerba santa, osha, gember en cayenne.

Een veelgebruikte remedie

Echinacea is een veelgebruikte remedie voor de problemen van de luchtwegen, met inbegrip van laryngitis. In haar boek "Prescription for Nutritional Healing", gecertificeerde nutritional consultant en voeding onderzoeker Phyllis A. Balch meldt dat echinacea is een belangrijk kruid voor uw immuunsysteem; het bestrijdt van ontsteking en verschillende infecties en wordt gebruikt om een verscheidenheid van voorwaarden, met inbegrip van allergieën, verkoudheden en andere respiratoire problemen veroorzaakt door infectie te behandelen. Echinacea--de bladeren en wortels van de plant, specifiek--bevat veel voedingsstoffen en chemicaliën planten.

Overwegingen

Laryngitis kan in sommige gevallen leiden tot ernstige respiratoire nood waarvoor medische interventie. Als u de ontwikkeling van de tekenen en symptomen van laryngitis--koorts, heesheid, gezwollen lymfklieren--verslag met uw arts zo spoedig mogelijk voor een volledige beoordeling van de klacht van uw gezondheid. Als u kruidenremedies te gebruiken om te helpen bij de behandeling van uw laryngitis overweegt, kruid-gerelateerde problemen bespreken met uw arts, zoals dosering en potentiële bijwerkingen, voor het gebruiken van kruiden.


gerelateerde artikelen